Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Okrągłe stoliki a zimne dania
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-03-30, 12:46   #7
the rock
Zakorzenienie

GG do the rock
Dot.: Okrągłe stoliki a zimne dania

Cytat:
Napisane przez takaya Pokaż wiadomość
No właśnie zastanawiałam się nad takimi małymi 'cosiami' aby jednak starały, ale nie całe żarcie. Wódka będzie u nas w wiaderkach z lodem dodatkowo półmiski pełne żarcia zajmują naprawdę dużo miejsca przez to co się nie ruszysz to dotykasz jakiegoś jedzenia.

The rock a co dokładnie będzie u was na stolikach? Ja myślałam właśnie o jakichś małych miseczkach śledzie, korniszonki może wędliny a reszta na szwedzkim.
Tak jak na tej focie to już jest ciasno a jeszcze dojdą talerze gości:
Załącznik 3858308
Dokładnie to jeszcze nie ustalałam na sali. Ale na pewno beda sałatki (grecka) i śledzie (tata mówi że do wódki śledzik musi być). I myślę właśnie nad jakimiś korniszonkami, koreczkami z oliwek sera i kabanosa, rulonikami z szynki... Czymś co fajnie wygląda, zajmuje mało miejsca i można tym fajnie przegryźć alko.

Na stoły bedzie podawana wódka a inne alkohole bada na szwedzkim stole. Napoje bedą w dzbankach (soki i woda z cytryną), gazowane na szwedzkim stole tak samo jak owoce, ciasta, wedliny, sery i inne zimne dania.

Taką jak na razie mam myśl, do ślubu trochę czasu jest więc wszystko może ulec zmianie ale szwedzki stół na pewno zostanie.

regeneruję włosy - start 11.11.11
Ewka i nie tylko 22.10.12
- 25 kg

Edytowane przez the rock
Czas edycji: 2011-03-30 o 12:47
the rock jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując