Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Najlepsze tabletki, kapsułki, witaminy poprawiajace kondycje włosów- ZBIORCZY
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-03-30, 13:26   #2154
karateczka000
Zakorzenienie

Dot.: Najlepsze tabletki, kapsułki, witaminy poprawiajace kondycje włosów- ZBIORCZY

Cytat:
Napisane przez pchelka1981 Pokaż wiadomość
mniej więcej w okolicach lipca/ sierpnia ubiegłego roku przebrnęłam przez wątek od deski do deski. powód był taki jak u większości z was - kiepska kondycja włosków plus nadmierne wypadanie ech...
całkowicie zmieniłam pielęgnację, zaczęłam stosować wcierki, pokochałam oleje i to z wzajemnością jeśli chodzi o kondycję włosków myślę że to wszystko zdziałało cuda.
zdecydowałam się również na suplementację - jestem zdania, że pomoc od środka tylko wspiera działania prowadzone od zewnątrz a byłam bardzo zdesperowana.
zdecydowałam się na humavit skrzyp pokrzywa, salfazin i kelp sporo tego, wiem... ale za to efekty pojawiły się już w drugim miesiącu. włoski przestały wypadać, ba! w tej chwili mam na łepetynie mega jeża moja fryzjerka powiedziała, że dawno nie widziała żeby komuś rosło tyle nowych włosków. ciężko je okiełznać, ale z takim problemem jestem gotowa radzić sobie bez zająknięcia oprócz tego, że rośnie mi wiele nowych włosów tempo ich przyrostu jest rewelacyjne - przynajmniej 2 cm na miesiąc.
dlatego kochane moje serdecznie polecam
przeglądam wątek też już długi czas, ale nie wiedziałam na co się zdecydować
ale dzięki Tobie też zdecyduję się na humavit

karateczka000 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując