Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Sexy kocice, Pmki zauroczone, przez Mężów zostały już ujarzmione. cz.18
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-03-30, 17:52   #3721
magolina
Wtajemniczenie

Dot.: Sexy kocice, Pmki zauroczone, przez Mężów zostały już ujarzmione. cz.18

Hej hej wróciłam ze spotkania, było sympatycznie, bardzo się uciszyły moje dziewuszki a od jednej dostałam torbę ciuchów takich wiosenno-letnich, już na brzuszek

Cytat:
Napisane przez certina4 Pokaż wiadomość

idę się uczyć, bo jeszcze nie zaczęłam, wczoraj mało tematu ogarnęłam, bo jakoś się zebrać nie mogłam, a wieczorem TŻ miał spotkanie z kolegą i jak wrócił to opowiadał mi o pomyśle nowej działalności i już nic się nie nauczyłam, a jutro do pracy, więc dzisiaj musi być dobry dzień,.... w ogóle dziewczyny już mi się to koło śni po nocach
Certi Ty masz tak z kolosem a ja z praca magisterską - śni mi się już po nocach. Cos tam niby robię przy niej ale w końcu muszę się do tego konkretnie przyłożyć

Cytat:
Napisane przez dziewczyneczka89 Pokaż wiadomość
na pewno nieprzyjemny , ale chyba rodzenie bedzie gorsze... tak mi sie wydaje. Tz nie spał cała noc bo nie mogl oddychac przez te bandaze ;/

certina: ale sam zabieg nie boli , bo sie jest pod ta narkoza, tz mówił , ze nic nie pamieta i ze na poczatku sie czuł jak po dragach. Tylko , ze potem wiadomo leje sie krew z nosa , bo musi sie zagoic ;/
Kurcze ja też powinnam się poddać temu zabiegowi ale po usuwaniu migdałków na samą myśl mnie skręca oby tż jak najszybciej doszedł do siebie, zobaczymy jakie będą efekty jak wszystko się zagoi

Cytat:
Napisane przez acelinka Pokaż wiadomość

magolinko, kup sobie roztwór soli morskiej do noska ułatwi Ci oczyszczenie go i ładnie nawilży udanego spotkanka
Kochana i to w ciąży bez obaw mogę stosować?? jak tak to sobię kupię bo już mnie ch.. strzela

Idę coś zjeść
magolina jest offline Zgłoś do moderatora