2011-03-30, 18:42
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Nasze Codzienne Jadłospisy XIV
Cytat:
Napisane przez zakochana_bez
zależy mi na szybkiej odpowiedzi. Napisałam już gdzie indziej, ale wstawię i tu:
czy zjedzeniw obiadu ( 30 g makaronu, 20 dg kapsuty kiszonej i filet z indyka) a później twarożku z kakao i cukrem, 17 dg sera żółtego i 15 dg wędliny drobiowej w ciagu godziny- cos mnie nagle naszlo- to kompuls? czy mam ed?
moje emocje: żadne- w trakcie jedzenia-pare myśli-może już wystarczy? po- wyrzuty sumienia, że niepotrzebnie, że węddlina i ser mialy być na pare dni, że przecież chcę schudnąć..
czy mam problem?
reszta jadłospisu: *śniadanie- kasza jaglana( sporo-cała micha) , 2 małe kiwi - na chudym mleku z cukrem trzcinowym
* sałatka z tuńczyka ( ryba, warzywa, ser feta, oliwki)
*przekąska - big jabłko
* obiad- i tu się zaczęło...
|
obiad byl maly : 30g makaronu - malutko....
jak chcesz schudnac to cukier i kakao out :P
twarog i wedlina sa wrecz polecane na R jednak ser zolty jest bardzo kaloryczny lepiej wez sobie mozzarele light- wiem nie to samo ale wiesz :/
ja jak zjem jaki herbatnik do obiadu czy pasek czekolady czasami to tez po tym mysle,ze kurde moze jednak lepiej bylo tego nie jesc... skoro chce schudnac... ale dziewczyny pisza tu ze dieta ma byc przyjemna i od czasu do czasu jak zjemy cos w 1 polowie dnia to nic sie nie stanie- oczywiscie bez przesady
|
|
|