Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Emigrantki z Chester, Liverpoolu i okolic
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-03-30, 20:07   #949
Gasienica
Raczkowanie

Dot.: Emigrantki z Chester, Liverpoolu i okolic

Cytat:
Napisane przez anyolek Pokaż wiadomość
Dziewczyny, powiem Wam, ze wkoncu zakupilismy nasz wymarzony ekspres do kawy Jutro bedzie dostarczony, wiec juz sie nie moge doczekac!
Oczywiscie wszystkie jestescie u mnie mile widziane, wiec kiedy juz sie naucze robic mistrzowska kawusie- zapraszam!
to jak sie nauczysz, to koniecznie daj znac wpadniemy na kawke

Cytat:
Napisane przez lucaa_rules Pokaż wiadomość
Ach ja tez trzymam kciuki, zeby cos wyszlo z tego naszego imperium sprzatajacego hehe ale jak sie nie uda plakac, nie bede. przynajmniej nie bedziemy sobie pluli w brode ze nie sprobowalismy.

co do rzeczy zamawianych przez neta (ciuchy), to nigdy sie nie odwazylam. jestem tak nieforemna, ze ciuch zawsze wyglada jakos tak inaczej niz na manekinie hehe a nie wiem czy chcialoby mi sie zawracac gitare i zwracac. Poza tym nie wiem nawet w jakich kolorach mi dobrze, wiec na necie to ja jedynie patrze i w miare mozliwosci udaje sie na weryfikacje do sklepu. (raz tez sie napalilam na bluzke w New Look, poszlam do sklepu i bluzka okazala sie czyms scierko podobnym). Tak wiec jezeli chodzi o ciuchy to wybieram tradycyjne metody kupna.
do odwaznych swiat nalezy!! mam nadzieje, ze wam sie powiedzie!
co do kupowania ciuchow przez internet, to mam takie samo zdanie co ty Luca.

Justynko, nie przejmuj sie, ze idziesz w starej sukience na imprezke do meza do pracy, przynajmniej sie bedziesz czuc wygodnie i co za tym idzie pewnie siebie, co w efekcie dodaje seksapilu

mnie czekaja niedlugo zakupy na chrzciny... sa pod koniec maja wiec pogoda moze byc rozna... chyba zaczne czegos szukac w przyszlym tygodniu, to moze do konca maja sie wyrobie...
Gasienica jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując