2011-03-30, 20:07
|
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Emigrantki z Chester, Liverpoolu i okolic
Cytat:
Napisane przez anyolek
Dziewczyny, powiem Wam, ze wkoncu zakupilismy nasz wymarzony ekspres do kawy  Jutro bedzie dostarczony, wiec juz sie nie moge doczekac!
Oczywiscie wszystkie jestescie u mnie mile widziane, wiec kiedy juz sie naucze robic mistrzowska kawusie- zapraszam! 
|
to jak sie nauczysz, to koniecznie daj znac wpadniemy na kawke 
Cytat:
Napisane przez lucaa_rules
Ach ja tez trzymam kciuki, zeby cos wyszlo z tego naszego imperium sprzatajacego hehe  ale jak sie nie uda plakac, nie bede. przynajmniej nie bedziemy sobie pluli w brode ze nie sprobowalismy.
co do rzeczy zamawianych przez neta (ciuchy), to nigdy sie nie odwazylam. jestem tak nieforemna, ze ciuch zawsze wyglada jakos tak inaczej niz na manekinie hehe  a nie wiem czy chcialoby mi sie zawracac gitare i zwracac. Poza tym nie wiem nawet w jakich kolorach mi dobrze, wiec na necie to ja jedynie patrze i w miare mozliwosci udaje sie na weryfikacje do sklepu. (raz tez sie napalilam na bluzke w New Look, poszlam do sklepu i bluzka okazala sie czyms scierko podobnym  ). Tak wiec jezeli chodzi o ciuchy to wybieram tradycyjne metody kupna.
|
do odwaznych swiat nalezy!! mam nadzieje, ze wam sie powiedzie!
co do kupowania ciuchow przez internet, to mam takie samo zdanie co ty Luca.
Justynko, nie przejmuj sie, ze idziesz w starej sukience na imprezke do meza do pracy, przynajmniej sie bedziesz czuc wygodnie i co za tym idzie pewnie siebie, co w efekcie dodaje seksapilu 
mnie czekaja niedlugo zakupy na chrzciny... sa pod koniec maja wiec pogoda moze byc rozna... chyba zaczne czegos szukac w przyszlym tygodniu, to moze do konca maja sie wyrobie...
|
|
|