Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Suknie ślubne Firmy EMMI MARIAGE!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-03-30, 19:24   #243
anula2313
Raczkowanie

Dot.: Suknie ślubne Firmy EMMI MARIAGE!

Cytat:
Napisane przez messy Pokaż wiadomość
Witam,
ja również zdecydowałam się na suknię EM
Będzie to model Flower. Suknię mierzyłam w salonie współpracującym w Świdnicy (niestety w kolorze ecru). Koszt jej w tym salonie wynosi 4900 zł. Ponieważ mam do tego salonu 50 km i kiepskie połączenia to zadzwoniłam do Wrocławia (70 km ode mnie). Tam nie ma tej sukni ale koszt jej to 4580 zł. To już 320 zł mniej zostanie na welon i coś jeszcze dojazd do Wrocławia też tańszy. Dzwoniłam też do Radomia, tam koszt sukni to 4700 zł. Warto więc podzwonić po okolicach i popytać o ceny bo jak widać na moim przykładzie opłaca się
W poniedziałek jadę pomierzyć inne modele które mają we Wrocławiu (tak dla porównania) ale jakoś cały czas myślę o modelu Flower.
Zakochałam się w tej sukni od pierwszego wejrzenia, jak to Pani w salonie powiedziała, jest to suknia z efektem WOW ))
hej Dziewczyny ! Jestem tu nowa , ślubuje 10 września.
Tez deczduje sie na sukienke EM. Sycyerye to powiem tak: byłam w salonie w Evicie w Tychach mierzylam Ecru POEM bo tylko taka posiadaja, cena 3680 zl , w Krakowie na Florianskiej w salonie firmowym 3200 , pózniej zainspiworalo mnie Marabu na ktora jestem prawie przekonana... Cena Marabu po sporowadzeniu do Evity 3999 W krk przy rynku na Floriankiej 3600 + "krakowskim targiem" welon gratis.
Nie wiem ktora sukienke wybrac...
Poem bardzo delikatna Marabu zaś bardziej princeska o jaka mi chodzi....
Lecz mam male zastrzerzenia ...
Wydaje mi sie ze to kółko w Poem wyglada jak klamerka przy butach, a znow w Marabu odciela bym dolną koronkę - nie widzimi sie sie... Dziewczyny doradzcie mi !!! AAAA Poem jest znacznie lżejsza niz Marabu... wydaje mi sie ze nie bedzie sie az tak miala (marabu) z powodu tej koronki na dole ktora napreza suknie...

Pozdrawiam
anula2313 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując