BAN stały
Przekupka: 42 pkt / 92% pozyt.
|
Dot.: meeeega fajny wszystkowątek - ciuszki XS,S,M,UNI, biżu,książki, kosmetyki..zapr
dokladka 3 kwiecien
- sukienka VICTORIA'S SECRET
kupiona przez allegro, metki niestety uciełam, miałam na sobie 2x - jak nowa, dużo kosztowała wiec bede bardzo wybredna, rozmiar xs/s(moim zdaniem bedzie si tez na male m)
sukienka jest KRUCZOCZARNA nie ma tez zadnych brokatowych drobinek, moj aparat lubi prześwietlać fotki i dodawac plamki etc
OSTATNIE FOTO - pokazane jak sukienka leży, moja lezy identycznie, różni sie tylko nieznacznym rozcięciem na udzie (widac na fotce) a tak to jest identyczna
- żakiet/marynareczka Amisu (new yorker)
stan idealny, z metki xs, bedzie ok tez na s, moze na małe m .
bede baardzo wybredna;p
- kurtka jeansowa, katana wranglera
miałam na sobie zaledwie kilka razy, rozmiar z metki m, ale na moje oko to xs/s (male m tez wejdzie) nie wiem czy oddam;p
- T-SHIRT AMISU, NOWYladyjenova
założony tylko raz, z metki xs, jednak bedzie dobry też na s i m, bardzo się naciąga.
TYLKO ZA INNY T-SHIRT z jakimś fajnym napisem, nadrukiem etc
- NIEBIESKI SWETEREK, UNI
wyszczupla talie, powieksza biust, świetnie leży, stan bdb - to, co wygląda jak rozprucie w rogu sweterka na fotce, to wystająca ze środka jakaś nitka z szycia, która wystarczy uciąć
hit sezonu - floral
- NOWA BLUZECZKA Z MOTYWEM FLORAL I KORONKI (tzn to jest nadrukowana koronka, nie taka "prawdziwa;P")
ROZMIAR XS/S a nawet na małe m bedzie ok
nie wiem, czy chce ja oddać, najchętniej za coś z wish..
- śliczny, babski otwieracz do piwka, nowy
KOSMETYKI :
- dwa błyszczyki do oczu wibo(lovely), srebrny nowy, zloty 2x maźnięty.
- nowe cienie do powiek Simple Beauty
- błyszczyk H&M babeczka, nowy (raz "maźnięty") latwo nie oddam
- lakier imprezowy lovely, ponad połowa
odzywki i tego czerwonego NIE MA
- miętowy lakier wibo, uzyty zaledwie 2x, nie wiem, czy chce oddać..;p
Edytowane przez HotterThanFire
Czas edycji: 2011-04-18 o 16:30
|