Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXVI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-03-31, 09:38   #4180
Ana***
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXVI

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
Ana dziekuje księżniczka juz duża, coraz wiecej rozrabia, ale ogólnie bardzo gzreczna. Tylko włazi na łozko, a z niego na biurko i trzeba jej strasznie pilnować. Wieczorem juz sie cieszymy jak spi
A gdzie zdjęcie

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
mamy taką samą sytuację... tyle że nasz sąsiad odsunął się z płotem od granicy o ok. metr w najszerszym punkcie i teraz zastanawiamy sie czy stawiac drugi plot (to troche bez sensu bo co z tym metrem pomiedzy gdzie bedzie rosla wielka trawa) czy dostawic sie do jego plota... chyba sie dostawimy a jak cos mu sie nie spodoba to niech se plot przestawi na bank nie bedzie chcial bo ma murowany
No to metr to jeszcze, postawicie w swojej granicy i chociaż sąsiad wykosić to będzie mógł
Ale Kochana prawnie nie możesz postawić szopki przy jego płocie, bo wtedy jest ona na jego posesji...
Nie wiem jak sprawa wygląda z drzewami i krzewami...

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
cześć

Nie ma męża to kawkę z Wami wypiję
Ja tez piję kawkę

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
hmm... faktycznie dylemat Ja bym pogadała z sąsiadem, czy zgodzi się na wejście na jego działkę i jeśli tak, to wzięła taką zgodę na piśmie. Druga opcja to ta 40 cm szpara, wyglądać będzie może nieciekawie, ale nie ryzykowałabym wejścia na działkę sąsiada licząc, ze się nie skapnie
Kochana jeśli masz ochotę to więcej na ten temat w K.
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora