Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Koniec opierniczania dziewczynki z wspólnego odchudzania wracają do dietkowania!!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-03-31, 09:46   #3505
aassiiaa1988
Żona Idealna :)

GG do aassiiaa1988
Dot.: Koniec opierniczania dziewczynki z wspólnego odchudzania wracają do dietkowania

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
Dzień dobry znad kubka kawy

Paula ile postanowień no ale wiem, że dasz radę
no i podobać się P2 też mnie się podoba, sasasa
co do studiów, to kierunek mój, więc jak najbardziej polecam a drugi też się przyda

Myss, jeśli marzysz o tym od dawna to należy iść tą drogą spróbować, dać z siebie wszystko

Dzisiaj na onecie przeczytałam, że koniec świata ma być 1 maja 2011
1 maja nieeee!!

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
Oko ale sen nie no ja jeszcze się nie boję ciemności, mimo, że mieszkam sama to i filmy pół-straszne oglądam do 4 nad ranem
Aż mi się przypomniał tekst Violki z serialu: "Przyjadą z ziemi włoskiej do Polski i zrobią ze mnie spaghetti" nie no nie mogę soooryy

---------- Dopisano o 09:24 ---------- Poprzedni post napisano o 09:18 ----------

Heloł Piękna!
ale Ci fajnie, zazdroszczę wyjazdu widziałaś Małysza?
zdjęcia? my chcemy zdjęcia!!!!
a co do butów to nie wiem, ja mam z decathlonu za 50zeta w promocji kupione, niby specjalne do biegania ale wiem, że Paula i Praan to jakieś takie profesjonalne kupowały i to nie najtańsze

no tak, żubrówka złagodzi skutki
dam kilka zdjęć tylko najpierw muszę je przejrzeć do końca i ocenzurować a na skoczni byłam i skoczków żem widziała

Cytat:
Napisane przez honeyasik86 Pokaż wiadomość
<skrada się pomału> <jeeeeeeeeeb wywaliła się> <podnosi się> Dzieńńńńń dooobryyy brzydaaaleeee Honiaczkowy Miodek wróciiiłłłł Jest ktoś w domu??
no w końcu dawaj pyska

Cytat:
Napisane przez Paula_M Pokaż wiadomość
Dobry!
Zostałam jednak w domu, aby całkiem się wykurować

Asia,
heeeej Skarbie!
super, że zadowolona! cieszę się i jak TŻ, grzeczny był?
a pobiegać zdążysz jeszcze ja sama cały tydzień siedzę bez biegu
co do butów miałam Ci pisać, abyś na początek nie wydawała kasy, bo może się okazać, że rzucisz je później w kąt, ale jednak nie, bo jak kupisz, to będą Cię one jeszcze dodatkowo mobilizować mogą być te z Decathlonu jeśli możesz, to proponuję, jaki typ stopy masz i abyś wzięła pod uwagę teren, po jakim będziesz biegać, to wtedy lepiej je dobierzesz

Oko,
co za sen
ja się ciemności nie boję a 'straszne' filmy są dla mnie śmieszne i zawsze wyłapuję mase niedociągnięć
aby waga jednak nie wariowała, tylko rzeczywiście wskazywała, że tyle ważysz

Hmmm, a ja nie wiem, w co ręce wkładać. Dziś już trochę lepiej się czuję, to myślę, że uda mi się chociaż trochę skupić
heh.. właśnie czytam o typach stopy :P właśnie chcę buty kupić co by się bardziej zmobilizować.. zresztą moje adidasy mają już prawie 4 lata hehee.. więc czas na nowe

zważyłam się dziś i mam 1,5 kg więcej niż przed wyjazdem.. nie jest tragicznie na szczęście

aaa.. co do TŻ to poprawił się.. kolacja była cudowna i wógóle cały poniedziałkowy wieczór był boski hehee

Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz, one przyjdą same..

27.12.2013r.

15.04.2016r.

07.07.2017r.

Prawdziwy Cud jest wtedy,
gdy z Miłości dwojga ludzi rodzi się kolejne Serce - 26.02.2019
aassiiaa1988 jest offline Zgłoś do moderatora