Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - TeŻet, seks i guarana -nie tylko o dzieciach od samego rana - ROCZNIAKI III-IV 2010
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-03-31, 08:57   #4139
ania p
Zakorzenienie

Dot.: TeŻet, seks i guarana -nie tylko o dzieciach od samego rana - ROCZNIAKI III-IV

Cytat:
Napisane przez P0P70 Pokaż wiadomość
Megi- Niech się chłopak uczy od małego kto na świecie rządzi.
A z liścia oberwał czy z piąchy? Chciał oddać?

No i uzmysłowiłyście mi że ja muszę jakąś piaskowicę jak najszybciej kupić i jakiś pojazd na podwórko dla małej.

ta pisakowica mi się podoba:
http://www.tchibo.pl/Piaskownica-z-d...200023431.html

Libra teraz w Tchibo to oferta dla Ciebie jest i nasionka i narzędzia. Aż sama z chęcią zostałabym ogrodnikiem
Fajna ale lepiej jak ma zakrywkę bo wszystkie okoliczne koty będa się w niej załatwiać niestety trzeba zakrywac

Cytat:
Napisane przez Darusiaaaa Pokaż wiadomość
anakazar ja tez chcialam kupic mlodej plac zabaw, u rodzicow miejsca kupeee ma ale tz stwierdzil ze nie bo wyrosnie samolub i lepiej zeby do dzieci chodzila sie bawic na plac zabaw...cos w tym jest
Mój ma pieskownice i sie w niej nie bawi a na placyku się bawi ja wole iść do dzieci na osiedle ja siedze a mały się sam bawi i biega z dziećmi . Ja mam spokój także placu u siebie nie planuje, mam 10 min na placyk

Cytat:
Napisane przez machaj Pokaż wiadomość
cześć dziewczyny...
ja tu tylko zerkam zdj pooglądać i szybko przelecieć co piszecie...
dzieciaki świetne... szkoda że my tak daleko mieszkamy... mała ma tylko u lekarza kontakt z rówieśnikami... a tak to tylko z rodzicami i dziadkami siedzi raz na jakis czas kuzyn przyjedzie, ale on przed nia wszytko chowa i nie chce sie z nią bawić...

mam do was pytanie....
czy warto jeszcze kupować fotelik 9-18?
mała jeździ teraz w foteliku po kuzynie chicco 0-18. mi się ten fotelik nie podoba... nie ma żadnych testów... i jest mały... Kala już teraz zajmuje cały fotelik.... główka jej nie wystaje ale na szerokość już ma mało miejsca a waży dopiero 10,5kg. a gdzie tam do 18...
i się zastanawiam czy kupić teraz nowy fotelik 9-18 czy poczekać troche i kupić ten od 15kg?
no i jeśli kupimy to chcemy ten co ma dusiaka... powiedz mi jak on sie sprawuje? (już kiedyś pisałaś ale teraz po dłuższym czasie używania jak jest) no i ile Ola ma w nim miejsca? i powiedz mi jeszcze czy ty masz ten z isofix-em czy bez? my chcieliśmy z isofix-em ale kurcze one o połowę droższe od tych bez...

dobra ja uciekam sprzątać... w niedziele dopiero robimy urodziny małej dla chrzestnych... prędzej nie pasowało bo chrzestny miał zjazdy na uczelni (jest wykładowcą) no i ja miałam niedziele zajęte... ta mam wolną... tyle że w sobotę jadę więc muszę wszystko zrobić przed weekendem...
A może kup taki jak ja mam dla szymka ma 5 puntkowe pasy jako nieliczny z fotelików do 36 kg
http://allegro.pl/nowy-2011-fotelik-...514646388.html
Ola pare razy w nim jechała i spoko . mało jest właśnie takich z pasami a przypinanie takiego malucha samochodowymi to jeszcze nie za fajny pomysł .

Ale słoneczko az chce się żyć !.