cześć dziewczyny...
ja tu tylko zerkam zdj pooglądać i szybko przelecieć co piszecie...
dzieciaki świetne... szkoda że my tak daleko mieszkamy... mała ma tylko u lekarza kontakt z rówieśnikami... a tak to tylko z rodzicami i dziadkami siedzi

raz na jakis czas kuzyn przyjedzie, ale on przed nia wszytko chowa i nie chce sie z nią bawić...
mam do was pytanie....
czy warto jeszcze kupować fotelik 9-18?
mała jeździ teraz w foteliku po kuzynie chicco 0-18. mi się ten fotelik nie podoba... nie ma żadnych testów... i jest mały... Kala już teraz zajmuje cały fotelik.... główka jej nie wystaje ale na szerokość już ma mało miejsca a waży dopiero 10,5kg. a gdzie tam do 18...
i się zastanawiam czy kupić teraz nowy fotelik 9-18 czy poczekać troche i kupić ten od 15kg?
no i jeśli kupimy to chcemy ten co ma
dusiaka... powiedz mi jak on sie sprawuje? (już kiedyś pisałaś ale teraz po dłuższym czasie używania jak jest) no i ile Ola ma w nim miejsca? i powiedz mi jeszcze czy ty masz ten z isofix-em czy bez? my chcieliśmy z isofix-em ale kurcze one o połowę droższe od tych bez...
dobra ja uciekam sprzątać... w niedziele dopiero robimy urodziny małej dla chrzestnych... prędzej nie pasowało bo chrzestny miał zjazdy na uczelni (jest wykładowcą) no i ja miałam niedziele zajęte... ta mam wolną... tyle że w sobotę jadę więc muszę wszystko zrobić przed weekendem...