Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nasz autobus gna do przodu coraz bliżej czas porodu, mamy III-IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-03-31, 10:37   #3885
kaskag07
Raczkowanie

Dot.: Nasz autobus gna do przodu coraz bliżej czas porodu, mamy III-IV

Cytat:
Napisane przez monika267 Pokaż wiadomość
Wiesz ja mam ktg w przychodni szpitalnej sa wszystkie razem i oni juz przed 7 wyruszaja zeby na 9 byc pierwszymi mowie ci masakra jest ich od groma kiedys bylam u endokrynologa pytam kto ostatni odp wiec czekam brzuch juz wielki mialam a baby do siebie gadaja "mam nadzieje ze ta z brzuchem bez kolejki nie wejdzie "wiec jej odp.moje pokolenie jest normalniejsze od waszego i czeka na swoja kolej i chodzi do lekarza kiedy trzeba a nie zeby sobie z nim pogawedki urzadzac "no to sie spienila a ja niech sie pani nie unosi bo trzeba bedzie do kardiologa jeszcze czekac ....oj mialam pare razy takie styki z moherami nigdy nie pchalam sie bez kolejki grzecznie czekalam a one pod nosem zawsze jakis komantarz jak sie zjawialam kiedys 1 powiedz.ze brzuch to nie tragedia sa krzeselka to ciezarna moze czekac a Pani pielegniarka to uslyszala i zawolala mnie i do niej odp jak mozna czekac z brzuchem to Pani tez sobie poczeka bo ma pani mniejszy i nie zaszkodzi poczekac .......mowie Wam brak slow !!!!
Mialam podobne doswiadczenia a chcialam tylko oddac mocz do analizy to juz sie pieklily ze jakto tak bez kolejki, ale na szczescie pielegniarka uswiadomila je ze do tego nie trzeba stac w kolejce ale zeby sie glupio jej sie zrobilo to nie zauwazylam, nawet do widzenia nie odpowiedziala jak wychodzilam

mora103 piekny pokoik!

Edytowane przez kaskag07
Czas edycji: 2011-03-31 o 10:40
kaskag07 jest offline Zgłoś do moderatora