2011-03-31, 14:08
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... - Aniołkowe Mamy
Cytat:
Napisane przez Daria16071989
No wkoncu przeszłam z tamtego wątku na ten
Kochane mam do Was pytanie(do tych,które zaszły w ciąże po #)
Po jakim czasie od # zaszłyście??
Pytam dlatego,że tak cały czas myślę kiedy się starać..? Pierwszej miesiączki jeszcze nie dostałam,a zabieg miałam robiony 26.02. i w ten właśnie dzień najpierw dostałam tabletki na poronienie rano i wieczorem już robili mi zabieg bo jak lekarze stwierdzili "wszystko się wydaliło" i można robić zabieg. Bardzo chcę tego dzidziusia,po tym co się stało chcę jeszcze bardziej niż przedtem(przypominam,że to była pierwsza ciąża). Jeszcze jak się naczytam o Paniach,które są znowu w ciąży to już wogóle chce. Tak sobie myślę,że będę się starać po pierwszym okresie ponieważ lekarze mi tłumaczyli że te 2-3 miesiące dają na dojście do siebie psychicznie a nie ma żadnych przeciwskazań żeby zajść w ciąże już po pierszej miesiączce( zależy to od tego jak kto się czuje psychicznie i czy jest gotowy na kolejną ciążę)-tak mi oni tłumaczyli.. Ja bardzo chcę tej ciąży i mam jakieś przeczucie,że teraz się uda,nawet jakbym zaszła już po pierwszej miesiączce,a moje przeczucia coś ostatnio cały czas się sprawdzają.. A czuję,że jestem już gotowa na starania. W sumie tez nie jest powiedziane,że za pierwszym razem się uda.|Co o tym kochane myślicie?? Pozdrawiam
A dla kobietek,które są w ciąży składam SERDECZNE GRATULACJĘ  Teraz napewno się uda i będzie wszystko dobrze
|
umnie kolejna ciąża jeszcze przed pierwszym @ po #
|
|
|