Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Sexy kocice, Pmki zauroczone, przez Mężów zostały już ujarzmione. cz.18
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-03-31, 15:32   #3746
sjoanna
Zakorzenienie

Dot.: Sexy kocice, Pmki zauroczone, przez Mężów zostały już ujarzmione. cz.18

Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość
Grafik jest elastyczny
Ja po prostu jestem takim leniem, że jak nie mam konkretnych zadań, to błąkam się bez celu po domu i marnuję czas. A grafik jest po to, żeby samej sobie uświadomić ile tego czasu marnuję i zmotywować mnie do ruszenia zadka.
Co prawda miałam wprowadzić go w życie od poniedziałku, ale mam teraz sporo czasu, więc zamiast go marnować na jakieś gry, zaczynam się uczyć języka. Włoskiego
Dopóki nie kupię samouczka, będę bazować na tym co jest w necie
Ale miałaś ciekawą nockę
My, baby, chyba za dużo rozkminiamy. Jakoś mój TŻ nie ma problemów z bezsennością, a ja jak zacznę maglować jakiś temat w głowie, to też potem spać nie mogę
No wlasnie - maz tylko mi zamruczal zebym sie tak wszystkim nie przejmowala tylko sie przytulila i spala. Latwo mowic. Jak mi sie z tego planowania spac odechcialo.

A wloskiego zacznij od tego - Ciao. Sono Joanna. Sono Polacca.

Cytat:
Napisane przez ultraradiola Pokaż wiadomość
dzień dobry dziewczyny

ale dzisiaj piękna pogoda aż chce się coś robić no i wpadłam na pomysł ze wybiorę się do Ikei z mama siostra i chrześniaczka lepiej byłoby gdzieś pospacerować po dworze no ale akurat dzisiaj spędzimy czas na zakupach może akurat coś fajnego wpadnie w oko Musze rozejrzeć się za kuchnia bo właśnie tam planuje kupić. Na wynajmowanym mieszkaniu mamy meble kuchenne z Ikei i jesteśmy bardzo zadowoleni wiec może i teraz jak zakupimy mieszkanie skorzystamy juz nie mogę się doczekać całego tego urządzania kupowania pierdołków itp

jeszcze troszkę i do domku zmykam
A ja widze ze dla mnie to bedzie droga przez meke. Za duzo mozliwosci, za duza odpowiedzialnosc - no bo ma byc ladne, tanie i solidne.
Na Hobby jest dzial o urzadzaniu wnetrz i tam meble kuchenne z Ikei w wiekszosci nie zbieraja pochlebnych recenzji. Choc i sa tacy ktorym sie podobaja.

Ja wlasnie siedze nad rozplanowania lazienki na stronie Ikei. Wstawilam pare szafek, 2 umywalki i wyszlo mi ponad 4 tys.
A teraz ide sprawdzic ceny we Wloszech w Ikei. Ale chyba sa te same.

Jakiego koloru macie drzwi w pokojach? Ze szklem czy bez? Jak myslicie - spelnic moje odwieczne marzenie o drzwiach z okraglym okienkiem w lazience?
Te i setki innych pytan przelatuja mi przez glowe w kazdej sekundzie.

“Your dresses should be tight enough to show you're a woman
and loose enough to show you're
a LADY.”

Edith Head
sjoanna jest offline Zgłoś do moderatora