Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wszyscy którzy chcą schudnąc ok. 5 kg- cd. ZAPRASZAM!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-03-31, 15:36   #3448
moooniaaaa
Zakorzenienie

Dot.: Wszyscy którzy chcą schudnąc ok. 5 kg- cd. ZAPRASZAM!

Cytat:
Napisane przez agnesuk Pokaż wiadomość
Moniaaaa - daj znać czy coś ubyło
Tiaa ubyło, 1kg. ale dobre i to :P
Cytat:
Napisane przez Eside Pokaż wiadomość
ROzmawiałam dziśz mamą,mama powiedziała,że powoli wpadam w bulimię I to chyba prawda... Ja tak w ogóle nie chcę...
Nie chcę tyć jeszcze... Więc konczę odchudzanie,zaczynam normalnie jeść,jak człowiek.przyjdzie moze kiedys takiczas kiedy schudne bez wiekszego wysilku,tak jak kiedys,nei chcialam a schudłam,wiec teraz przytyłam te 3 kg i trudno się mówi.Tylko muszę mieć motywację,aaby nie mysleć o jedzeniu tyle,bo praktycznie teraz ciągle o Nim myslę i martwie sie bardzo z tego powodu i aby sie nie rzucać.Muszę się zmobilizować,jutro tylko kupie sobie chrom,aby nie jesc duzo słodyczy ;p;p;p cwiczenai tez rzucam,jak dojde do siebie to moze wtedy zacznę normalne odchudzanie.Na razie nei chce sie stoczyć , chce zyc normalnie,nei chce aby w moi m zyciu 1 miejsce zajmowało JEDZENIE ! żałuję,że w ogóle brałam się tak za odchudzanie. Mam nadzięję,ze sie ułoży jakoś to.Ale bje sie ze jak zaczne normalnei jesc ,to wraz bd myslala o jedzeniu i sie rzucała,moze potrzeba kilka dni,aby sie ułozyło,jak myslicie? i wtedy bd normalnie? eh...
A nie myślałaś o pomocy dietetyka?

Cytat:
Napisane przez monissskaa Pokaż wiadomość
Dziewczyny a co sądzicie o galaretce i na to jakiś homo?? np do pracy?
Możesz sama zrobić galaretkę. Zaparz 3 torebki owocowej herbaty,do tego żelatyna i do pojemnika. Możesz też rozlać do formy do kostek lodu i będziesz miała w różnych kształtach :P

Cytat:
Napisane przez aliś Pokaż wiadomość
Ja też tchórze, a co to za tonik? To coś łagodnego i ton w ton bo takie coś mnie interesuje, nie wyobrażam sobie borykać się z odrostami.
Właśnie nie wiem,nie znam się ale mówiła,że to właśnie coś delikatnego.

Cytat:
Napisane przez _Ewelka___ Pokaż wiadomość
a ja w pracy nadal jestem testowana, wczoraj byly 2 kolejne dziewczyny na rozmowe o prace, no coż jedna miala seledynowe tipsy, jest kilka rodzajów kosmetyczek - to byla blondynka z tipsami, wiecie o co chodzi. Wiec przegonilam konkurencje kolejna byla starsza... nie wiem. Jutro teoretycznie zaczynam, zobaczymy chyba zamieszkam z TZ, fazka
O to super,wykoś konkurencję!

Cytat:
Napisane przez agnesuk Pokaż wiadomość
Dzisiaj czeka mnie misja przekopania całego pokoju w poszukiwaniu zaświadczenia z pracy. Muszę iść do urzędu się zarejestrować. Ogólnie muszę się dowiedzieć co i jak z becikowym, ehhh.. ile czeka mnie teraz spraw do załatwienia...
na przyszly tydzień mnóstwo badań, przeprowadzka to TŻa.
Wczoraj oczywiście pokłocilam się z mama...kazała mi sobie znaleźć prace, bo ona nie bedzie mnie utrzymywać i nie da mi nawet grosza na dziecko. Zresztą i tak nic od niej nie chcę.
To powodzenia w załatwianiu

Cytat:
bo ja sie rzucilam na gleboka wode do duzego miasta za praca sie przeprowadze. A on chce ze mna, troche tak niesmialo, probuje powaznie gadac, ja sobie poradze, jak bede miec prace to wiem ze przy zaangazowaniu sporo zarobie (dla mnie 2 tys. to duzo ) a jemu sie teraz oczka otwieraja ze nie tak latwo sie utrzymac.

Jak bede miec umowe, powaznie musimy pogadac. Boi sie mnie puscic do innego miasta
No i bardzo dobrze, czas najwyższy kochana, bierz tż pod pachę,niech szuka jakiejś pracy i wyjeżdżajcie!

Zasypiałam dzisiaj na wykładach a zaraz czeka mnie popołudnie i wieczór z nauką

---------- Dopisano o 15:36 ---------- Poprzedni post napisano o 15:34 ----------

Cytat:
na swoim w wynajetym pokoju z innymi ludźmi ale mi to pasuje na tym etapie zycia

mam prace, na jutro zapisane 2 klientki, najlepsze jest to że bede rozbijac tkanke tluszczowa a sama mam taka galarete na ciele

jeszcze kupilam sobie baleriny to juz w ogole
SUPER! no to teraz kariera ruszy
Poka baleriny :P
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora