Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wszystkie chodzimy dumnym krokiem, bo 2011 jest naszym rokiem - PM 2011, cz.32
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-03-31, 16:28   #4306
ardillka
Zadomowienie

Dot.: Wszystkie chodzimy dumnym krokiem, bo 2011 jest naszym rokiem - PM 2011, cz.32

Cytat:
Napisane przez XxXJuSstiii Pokaż wiadomość
No to super Ja też mam tak otwierane i u nas każdy czytał od początku Ale najważniejsze, że jest napisane co gdzie i jak
Dokładnie Jak przeczytają od początku, o przynajmniej będę wiedzieć, że chcemy książki i że trzeba potwierdzić czy będą :P A potem doczytają gdzie co i jak :P:P Bo się też spotykałam z tym że dziewczyny opowiadają że goście to zaproszeń do końca nie czytają, tylko do zdani o dacie i godzinie hehe :P:P

Jak to ludzie:P

Ale naprawdę zadowolona jestem... Przynajmniej następne z głowy I myślę że może w przyszłym tygodniu, albo za dwa podjedziemy dać pierwsze zaproszenia - świadkowej Przy okazji odbierzemy zaproszenie dla Hiszpanów = jeśli je będziemy wysyłać :P

---------- Dopisano o 16:28 ---------- Poprzedni post napisano o 16:25 ----------

Jeszcze gdzieś 30 min z Wami posiedzę... A potem na zakupy z teściową i do domu... A moje biedactwo w pracy ciężko zarobiony i przez to mamy wieczór spędzić osobno ;/

http://pannymlode2011.blogspot.com/2.../ardillka.html
ardillka jest offline Zgłoś do moderatora