2011-03-31, 16:50
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Shakira radośnie Loca loca wyśpiewuje, a naszym dzieciaczkom dupka podryguje -l
Cytat:
Napisane przez Karolinak82
Zu na szczęście jeszcze nie próbowała stempli  za to uwielbia mazać szybko jak popadnie po całym "ekranie" i zmazywać...no i umie już idealnie jajo narysować...dumna z siebie pokazuje i mówi jajo 
|
, Kuba tylko maże artystycznie 
Cytat:
Napisane przez Karolinak82
Jola...ale się uśmiałam z łapania moczu...brawo dla Kuby 
no i dzień super mieliscie...z oglądaniem karetki...nie pogadasz jakie znajomości mają niektórzy 
|

Cytat:
Napisane przez aannuullaa
|

, od tamtego czasu Martynce się ciągnie?
Po prostu wpuść jednym uchem, a drugim wypuść , przecież musisz wiedzieć, że to śmieszne jest - znaczy te teorie. A tekst o suszarce to czyj? Bo mnie zaintrygował 
---------- Dopisano o 16:50 ---------- Poprzedni post napisano o 16:42 ----------
Cytat:
Napisane przez kamilka
No witam.
Dziś jakieś fluidy zbieram z tego ciepłego powietrza, i pełna energi- jak nie ja 
Z rana na pobraniu krwi z Bastim, Ależ ja dumna z niego jestem, nic nie pisnoł. Nawet się nie skrzywił, a jak dostał od pani lizaka to się cieszył jak nie wiem
|
, dla Twojego bohatera , a czemu robiliście badanie krwi?
Cytat:
Napisane przez aannuullaa
Ale nic mnie już nie dziwi, po tym jak koleżanka opowiadała mi że podczas wyjazdu nad morze samochodem wyciągnęła dziecko z fotelika, żeby wygodniej spało, pod kanapą tylną mieli walizki więc było bezpieczne bo nie spadłoby na podłogę I dodała, ze mieli szczęście, bo...nikt ich nie złapał
|
Nieźle 
Dzisiaj Kuba pierwszy raz jechał tramwajem . Najpierw poszliśmy do zajezdni, żeby mógł pogłaskać, bo inaczej się nie liczy , a potem przejechaliśmy 2 przystanki, jaka radość była
.
|
|
|