2011-03-31, 16:51
|
|
Zakorzenienie
|
W 2008 TŻ-tów wybrały i swoją wrednością ich oczarowały Tżtówki 2008 część II :-)
"Wierzę, że im bardziej się kocha, tym więcej się czyni, gdyż miłości, która nie jest niczym więcej niż uczuciem, nie mogłbym nawet nazwać miłością. "
Vincent van Gogh
Witam w kolejnej części Naszego przepełnionego Miłością Wątku
Poprzednia część:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=506610
Najbardziej spamujące Tżtówki 2008:
natasia20- 955
gothka152- 758
Aniaa_89- 513
hoe- 433
Visez- 405
@na -275
marronelle- 234
Dagunia- 222
Bayka- 196
_groooszek_ -176
Główne Aktorki Same o sobie:
Pani prezes Gothka152- Mam lat 21,5 a mój drogi tż 23. Jesteśmy razem od 5 listopada 2008 roku.Oboje studiujemy dziennie. Data ślubu wyznaczona na 5 listopada 2016 roku, ale na zaręczyny Gociątko nadal czeka...
Natasia20-Mam prawie 21 lat mój Tż ma prawie 24 lata. Jesteśmy razem od 13 września 2008 roku. Oboje studiujemy i Kochamy się na zabój
Visez- ona-22 lata, on- 24.Razem od 10 maja 2008 
Ona ciągle szuka zaczepki on-balsamu na załagodzenie sytuacji 
"Gdy kobieta jest w gniewie, cztery małe pocałunki wystarczą by ją pocieszyć..."
Bayka-Strzelec Grzegorz lat 29 upolował dnia 08.01.2008 byka Ewę lat 24 (tylko rocznikowo!) a tak na marginesie to: mieszkamy razem,mamy kota,ślub planujemy ale kiedyś,dzieci też kiedyś hehe 
@na-Ja i mój TŻ mamy tyle samo 20 , jestem od niego nawet starsza całe 23 dni
planów na przyszłość nie mamy ale zabójczo się Kochamy
Ania89- Mam 22 lata mój tż ma 26 lat. Studiuję politykę Społeczną.
Dagunia-Daga (nie Dagmara!) - od poniedziałku do piątku pracująca w księgowości, w weekendy studiująca pedagogikę, a 7 dni w tygodniu i 24 godziny na dobe zakochana w Tżcie. 12.01.2008 nasza data
Marronelle- Ona - Polka, On - Francuz - a połączyła ich miłość do polskiego piwa i francuskiego wina.
Jako mąż i żona od 2010 roku. Przeszczęśliwi! 
groooszek- lat 20, cholera i wredota ale z dobrym sercem On: lat 21, najwspanialszy mężczyzna na świecie Oni: snują plany na przyszłość wciąż w siebie wpatrzeni pomimo upływającego czasu
Niee- Jestem rocznikiem '92. Uczę się w technikum hotelarskim.
W wolnym czasie zajmuję się psem, uczę się hiszpańskiego i spędzam czas z M. a, i wizaż jeszcze podczytuję regularnie.
leemonqa- Ja-zwana tutaj Cytrynka lat 25 (w maju 13go) On zwany tu TŻ lat 35 (skończone w styczniu) razem od 6.08.2008.
ja aktualnie bezrobotna on Agent Ochrony (i zarazem mój własny prywatny ochroniarz )
planowana data ślubu maj lub sierpień 20?? dzieci też w planach 
Hoe- Edukuje sie jeszcze w liceum, pozniej planuje isc na studium kosmetyczne
jestem z moim Tż od kwietnia 2008 wiele razem przeslismy a jednak nasza milosc dalej trwa zareczona od 24.10.2010
Fioleciasto-Dagmara i Jakub- poznali się na wielkiej wodzie, na wielkim promie i wśród wielkich fal. Ona opowiadała głupie kawały, a on do teraz wspomina jej nogi. Ona lat 19, on 20.Ona studiuje chemię kosmetyczną i dziwne substancje jej wylatują z próbówki. On na II roku fizjoterapii. Kiedyś założą jakiś wspólny biznes. Kochają się miłością wielką, życia sobie bez siebie nie wyobrażają, a jej mama traktuje go jak syna. ;p Będą żyć długo i szczęśliwie, na pewno! 
ps. Niedługo będą świętować 1000 dni razem.
Dream7-No wiec tak Ja mam 18 lat w tym roku zdaję matureD , mój tż ma 21 i jest na drugim roku studiów , Ja na studia wybieram sie do Lublina a ona ma do mnie dołączyć za rok ślub zaplanowaliśmy na 01.08.2015 tj w nasza 7 rocznice..Z charakteru jesteśmy przeciwieństwa ja nerwowa on spokojny
Iinnkkaa-"Od października parę tworzymy i od tego czasu o wspólnej przyszłości marzymy. Już zawsze chcemy razem być i kochać się bez granic! "
Edytowane przez natasia20
Czas edycji: 2011-05-08 o 08:21
|
|
|