Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 19
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-03-31, 18:59   #1198
Emilia 25
404 Not Found

Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 19

Cytat:
Napisane przez xxxkasiuxxx Pokaż wiadomość
ogólnie książki nie przeczytałam w całości bo niestety nie mam za bardzo czasu ale wydaje mi się ze 3 główne posiłki i 2 przekąski
ale właśnie jestem w kropce z tymi otrębami bo tam jest napisane że codziennie do końca diety ( czyli do końca życia) 2 łyżki otrębów trzeba zjadać... i nie wiem czy można je jeść z mlekiem 0-0,5%...
Rozbroiłaś mnie tym wyznaniem..

Cytat:
Napisane przez Iloa Pokaż wiadomość
To ją lepiej przeczytaj , bo sobie krzywdę zrobisz. Przecież to mała książka.

A to 1300 to jakiś chory wymysł. Jeśli już co, to w białej książeczce Dukan rzuca 1500 kcal, ale to obliczając spalanie białek --- wcale nie obligatoryjne (poza tym na diecie białkowej ciężko zjeść 1500 kcal - ja bardzo się staram o średnią 1400).
Jak się za mało je na II to przytyjesz na III (bo spowolni się metabolizm).
A na Dukanie kalorie liczą tylko uzależnione latami od liczenia kalorii osoby (jak ja). Ty to sobie daruj.Jak przeczytasz książkę to będziesz wiedziała dlaczego
Nic dodać, nic ująć.
A propos dodawania i odejmowania. Dziś 31 marca i deadline składania bilansów. Ależ miałam gorący okres! Ale na szczęście udało się wszystko zrobić jak trzeba. Jestem z siebie taaaaka dumna!
Przepraszam za off topa.