Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXVI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-03-31, 20:12   #4265
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXVI

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
Hej

Ana jakos tak ostatnio nie wklejam na necie, jak już to na FB

Co do pasa poporodowego to słyszałam, że są złe, mięsnie nie pracują itp. lepiej samemu poćwiczyc. Ja w każdym razie (ani nikt z moich znajomych) nie używałam
a jesli chodzi o termometr to podobno jest to bardzo zła praktyka i mozna dziecku krzywde wyrządzić. Nigdy tego nie próbowałam (no jedynie jak temperaturke mierzyłam ), w sumie moja Polusia nie miała problemów z kupkami, raz tylko zdarzyło sie, że nie robiła tydzień, ale nie pamietam dlaczego.
Anika koleżanka raz miała z synkiem taki problem i położna przyszła i użyła termometru, ale okazało sie, że synek nie najadał się jej mlekiem i nie przybierał na wadze. U Ciebie Natka przybiera więc może problem tkwi w Twojej diecie? Nasza połozna środowiskowa mówiła, ze czasem może nawet woda pita przez matke zaszkodzić (tylko nie weim czy akurat w kupkach), np. nie jest dobra Cisowianka. No nie wiem ile w tym prawdy, ale może coś w tym jest

Scio ładny kolor wózka i fajny ten wózek jest. Super sie prowadzi, ale ja sie ciesze, ze juz go odstawilismy (na dłuzsze spacery bierzemy spacerowke Baby design), a dzis wyszlysmy pierwszy raz na spacerek bez wózka

Madzialenka co to surówka colseslaw???

Ja przyznam, że robiłam na weekendzie te sałatke z boczkiem i ziemniakami Rossette i wyszła o taka: naprawde polecam. Za dwa dni znów robiliśmy. Jest taka swojska, super!

wymyslają już z tymi dnia, jak np. dziś dzien ziemniaka

Rybulka trzymam kciuki za Miłoszka

Pozdrawiam

domi ja chce pas ale tylko na wyjscia z domu (na zakupy albo do mamy) bo mi ten brzuch odstaje a tak to bez pasa bede dalej chodzic

co do diety to jem naprawde wg zalecen, same gotowane,nabiały, duzo pije, nie wiem skad te prezenia

a tak wogole to wiecie gdzie trzeba zajrzec

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora