Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - TeŻet, seks i guarana -nie tylko o dzieciach od samego rana - ROCZNIAKI III-IV 2010
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-03-31, 19:57   #4187
Ferrou
Zakorzenienie

Dot.: TeŻet, seks i guarana -nie tylko o dzieciach od samego rana - ROCZNIAKI III-IV

czeeeeeść

ja już was nie nadrobię... rano trochę poczytam, przejrzę, jak mały śpi, a później w biegu wszystko robię, byle do wieczora. Mały już jest tak absorbujący, że jak się z nim nie bawię to włazi na łóżko do okna... a jak widzi że siadam przed komputer to leci do mnie i albo włazi albo wisi przy nodze i miauczy... ehhh...
przejrzałam tylko zdjęcia, przyznam się bez bicia... śliczności

Dzisiaj bylismy na spacerku dość długim bo z 3h... i malemu coś przy nosku wyskoczyło, taka czerwona plamka, najpierw po jednej stronie, potem po drugiej.. tak dziwnie symetrycznie. najpierw myślałam że to może od okularów bo mu swoje zakładałam, potem ze moze zabawką się walnął bo szalał troche.. dopiero teściówka mnie uświadomiła że mały się opalił niby nie siedzieliśmy na słoneczku, niby jeszcze dobrze nie grzeje, ale trochę połaziliśmy sobie u moich rodziców po ogrodzie i go złapało a buzi nie smarowałam. na szczęscie mam preparat to jutro już posmaruję hehe

i też chciałam się pochwalić.. zajęłam tam jakieś miejsce w tym konkursie tutaj na wizażu 50zł do rossmanna mam akurat na pieluchy będzie hehe

a .. i jeszcze informuję, że jest w paese promocja na pewne produkty:
wiosenna mgła pudrowa za pół ceny, czyli za 11.45zł i na róze z kolekcji różany ogród (inne niż w tej palecie co pokazywałam) też za pół ceny, czyli za 7.95zł Znowu się obkupię haha

aaa.. i jeszcze chciałam powiedzieć że na diecie jestem ostatnio moje 2 pary ulubionych jeansów umarło śmiercią naturalną... i musiałam spodnie kupić, oczywiście na takie kaszaloty jak ja to nic prawie nie ma.. ale coś znalazłam, wzięłam od razu 3 pary 2 rurki a co! :P i takie normalne. na razie tylko w jednych łaziłam i się rozbiły i trochę za luźne są tłumaczę sobie że chudne haha