2011-03-31, 20:13
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: TeŻet, seks i guarana -nie tylko o dzieciach od samego rana - ROCZNIAKI III-IV
Cytat:
Napisane przez machaj
no i jeśli kupimy to chcemy ten co ma dusiaka... powiedz mi jak on sie sprawuje? (już kiedyś pisałaś ale teraz po dłuższym czasie używania jak jest) no i ile Ola ma w nim miejsca? i powiedz mi jeszcze czy ty masz ten z isofix-em czy bez? my chcieliśmy z isofix-em ale kurcze one o połowę droższe od tych bez...
|
jestem mega zadowolona, nasz fotelik nie ma oddzielnej bazy, tylko taka już wbudowaną.:
http://www.autofoteliki.pl/romer-kin...,2,61,308.html#
my mamy kolor felix, luzu jest jeszcze sporo. Fotelik jest i bezpieczny i wygodny - to u nas przesądziło o jego kupnie.
Cytat:
Napisane przez anakazar
Dziewczyny a wasze chodzące dzieci nadal szorują kolanami?bo moja mimo,że już na dwóch od dawna to kolana dalej ma czarne.
|
Ola tak, kolana w rajtkach ma powycierane, aż prześwituja niektóre 
Dzis wpadłam jak po ogień - dopiero wróciłam z delegacji, miałam szkolenie w Ołtarzewie. To z Łodzi w stronę Stolicy, ale dojazd kiepski...
Nie widziałm córci ały dzien, więc uciekamy cycać. Niestety katar nam sie przypałętał, zreszta dokładnie jak co miesiąc. Jakieś fatum, czy co? Dokładnie w każdą miesięcznicę swoich urodzin nasza panna łapie infekcje...
Darusiaaa- szkoda, że z pracą nie wypaliło, może niedługo trafi się coś innego.
Tylkooliwka - zdjęcie z kiełbaską widziałam, już mówiłam, że Danielek wygląda na nim super, ale to w "ruskiej"czapie też bombowe. Moje dziecko nie umie tak w bezruchu zapozować, mnóstwo zdjęć mamy rozmytych, albo z zamkniętymi oczyma, odwróconą głową itp.
|
|
|