Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - ♥AHA serduszkove love rocznika '96♥
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-03-31, 22:10   #3293
krysztalik
Wtajemniczenie

Dot.: ♥AHA serduszkove love rocznika '96♥

Cytat:
Napisane przez vicky_ Pokaż wiadomość
ja się śmiałam jak wpadłyśmy z N. na pomysł żeby napisac na angielskim, że rower to najniebezpieczniejszy środek transportu na świecie.
spoko ;- d

Cytat:
Napisane przez backinblack Pokaż wiadomość
bo nikomu nie odpowiada to jaka jestem, mi samej w sumie tez;/
na cholere zmieniac sie na chama?

Cytat:
Napisane przez backinblack Pokaż wiadomość
ja chyba nie chcę byc taka jak dotychczas.. siedze cicho zawsze i nie umiem nawiazywac kontaktow zadnych nic, zawsze jak jestem z kolezankami to one całą drogę gadają a ja ide z nimi, ale milcze, czasem to pewnie nawet nie widzą ze z nimi ide . nie chce tak , ale nie wiem co zrobic zeby bylo inaczej ;< mam juz dosc w sumie.. wszystko mialo byc dobrze juz od tygodnia z wszystkim walcze mialo byc bardzo dobrze, mialam byc mega szczesliwa a wszystko stoi w miejscu jak jakies jedno wielkie gówno
ja tez taka jestem przez co sie nienawidze.. np dzisiaj ide z kolezankami i one opowiadaly co robily wczoraj, z kim byly itp i ja ide obok i nie wiem co mam powiedziec bo gadaja o jakims kolesiu co ma 22 lata cpun ze byly z nim na piwie i tak dalej.. szlam kolo nich jak kolek bo co - ja bym z cpunami nie za bardzo chodzila (on jest uzalezniony, byl w poprawczaku..)
wkurza mnie to, ze np nie potrafie nawiazac kontaktu z nieznajomymi - jak np znam kilku kolegow z klasy od podst to teraz sama do nich zagaduje, ale np A mnie oniesmiela, a po drugie to nawet nie mam tematu zeby z nim czy jego kolega tak usiasc i pogadac na przerwie (znowu A jako przyklan podaje.. ;o)

ja nie raz probowalam robic z siebie taka wyluzowana itp (zawsze taka jestem po %) ale doszlam do wniosku, ze lepiej czuje sie siedzac na lekcji i rozmawiajac z kolezkami za mna niz robienie z siebie idiotki by zwracac uwage wszystkich
nie zmieniaj sie na sile..

Cytat:
Napisane przez Zakochanaaaa Pokaż wiadomość
hej dziewczyny.
Kiepsko sie ostatni czuje fizycznie i psychicznie. wgl nie wiem co jest.Nie mam siły i wgl.
Nie było mnie ostatnio i nie bd kilka dni.
Kocham Was .
wpadaj jak cos, czekaam... ♥

Cytat:
Napisane przez kajuuuchna Pokaż wiadomość
hej
ale mnie tu dlugo nie bylo...
i ja przyszlam to wszystkie ida
aaa no i wybaczcie ale chyba nie dam rady tego wszystkiego nadrobic
nas malo w tyg jest zazwyczaj ;p
wpadaj czesciej!

Cytat:
Napisane przez caroline060 Pokaż wiadomość
najgorsze jest to że nikt we mnie nie wierzy...
my wierzymy, wszystkie! <3

jezu. zjadlam o 16 tosty i tak mnie brzuch bolal, ze musialam sie polozyc 0 spalam do 19;30 wykapalam sie i teraz ide spac. jak obrze, ze jutro piatek! ♥
dobranoc, wszystkim

---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ----------

Cytat:
Napisane przez ChocoWhite Pokaż wiadomość
zawartosc mojej szafy i pokoj wygladaja jak po imprezce itd. (stanik na żyrandorze ) w co by sie tu juto ubraac...

ja zawsze mam dylamet co jutro ubrac xd
ale juz na jutro zestaw mam

krysztalik jest offline Zgłoś do moderatora