Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - DIETA DUKANA od nowego roku :) cz.IV (nutelkowy odwyk :D )
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-03-31, 22:17   #1415
mroziq
Zadomowienie

Dot.: DIETA DUKANA od nowego roku :) cz.IV (nutelkowy odwyk :D )

Cytat:
Napisane przez tchnienie-wiatru Pokaż wiadomość
hmm, czyli jak w 100% kabanosikach jest aż 18%?:P w takim razie chyba odpuszczę..
Ja na początku diety nie wiedziałam,że nie wolno kabanosów i jadłam normalne i chudłam również normalnie,hehe Ale teraz podjadam czasami te drobiowe

Cytat:
Napisane przez pysia222 Pokaż wiadomość
Jesli chodzi o budyn to ja jem kiedy mam ochote ale budyn to skrobia , kakao , wegle - dlatego pewnie lepiej nie jesc go na noc - tak mi sie wydaje
A ja odkryłam kleik kukurydziany dla dzieci Na mleku ze słodzikiem jest pycha ! Ma baaaaaaardzo dużo węgli,ale jak dla mnie na śniadanie w sam raz. Ogólnie według mnie rano powinno jeść się więcej węglowodanów coby mieć energię na cały dzień a na wieczór jakieś mięsko (białko)

Właśnie zrobiłam sałatkę na jutro,bo w domu będę tylko 30 min (jak zwykle w piątki),więc w przerwach między zajęciami pochrupię sałacisko Kapusta,papryka,ogóras i pierś z kurczaka Zrobiłam też sos musztardowy i dodałam

Postanowiłam,że kiedy zrzucę równe 10 kg przymierzę sukienkę ze studniówki ... Na mojej studniówce (nie na tej,co byłam w lutym i grzeszyłam) uważam,że wyglądałam okropnie ! Sukienkę dobrałam na szybko,więc nie maskowała moich wzgórz i pagórków :P Dodam wtedy zdjęcia dla porównania,chociaż nie wiem czy znajdę jakieś dobre,bo unikałam aparatu wtedy

Aaaaa! I chciałam zapytać,czy te warzywa na parze do zrobienia w mikrofalówce się można ?
http://www.poradnikzdrowie.pl/zywien...ria_37785.html

Te z serową nutą nie,bo mają cukier i sos serowy,ale same zwykłe to 100% warzyw,tylko jest tam groch,to najwyżej bym wybrała Bo znalazłam w domu,a jutro bym zjadła...

Edytowane przez mroziq
Czas edycji: 2011-03-31 o 22:21
mroziq jest offline Zgłoś do moderatora