Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Na wakacje wciąż czekamy, będą z nas fajowe mamy. Lipiec-sierpień 2011
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-04-01, 07:36   #2646
justa878
Zadomowienie

Dot.: Na wakacje wciąż czekamy, będą z nas fajowe mamy. Lipiec-sierpień 2011

Cytat:
Napisane przez Brida Pokaż wiadomość
Nie śpię od 5, obudziłam się z głodu z marzeniem o jajecznicy. Potem płakałam, ze gruba jestem i ciągle głodna. Potem zmieniłam temat na to, że nie mamy gdzie mieszkać i kiepskie perspektywy na zmianę w tym temacie.

Mogę sobie pozwolić, bo tz-ta nie ma. Przy nim się nie rozklejam, bo wiem że też się martwi, a jak mnie dopada to jeszcze bardziej i myśli, ze to jego wina.
Wszystko ta cholerna kasa.

W Warszawie pada. Ciekawe czy rzeczywiście będziemy mieć ładny weekend, jak obiecują

PS. Były tu kiedyś rozmowy na temat DG w ciązy i ZUS-u. Czy któraś z Was orientuje się lepiej w tym temacie? Zastanawiam się czy szukać kogoś, kto mnie zatrudni jakos 2 msc przed porodem np na zlecenie czy zakładać działalność. Czy te świadczenia będzie wtedy wypłacał zleceniodawca na początku czy od razu ZUS ? Czy są tam jakieś powiązania z opłacaniem dobrowolnych składek na chorobowe?
Wiem, że w Kraku nie robią problemu nawet jak się założy DG miesiąc przed porodem, bo krakowski oddział przegrał w sądzie w tym temacie, czy ktoś się orientuje jak jest w Wwie - czepiają się?
Niestety nic nie wiem w tym temacie.

Dziewczynki miłego dniaa

11.07.2010
05.06.2010
justa878 jest offline Zgłoś do moderatora