2006-08-29, 13:46
|
|
Raczkowanie
|
Rumień twarzy
Cześć dziewczyny! Często przeglądam biochemię i jestem pod wrażeniem waszej wiedzy o tych wszystkich specyfikach, to tak na wstępie Byłam dzisiaj u dermatologa, ponieważ od zawze mam problem z czerwonymi policzkami. To nie to, że jak ktoś się zawstydzi jest lekko różowy, ja cały czas mam takie jakby dwie plamy na policzkach. Kiedy jest zimno są ciemniejsze, kiedy ciepło także. Pani dała mi maść ichtiolową i powiedziała, że możemy tym spróbować podlaczyći tak jakby wybielić. Kazała mi teraz przed każdym wyjściem pół godziny wcześniej posmarować je kremem ochronnym, jakimś przed wiatrem, mrozem itd. W lato filtry nad którymi zastanawiałam się już od bardzo dawna. Mam dopiero piętnaście lat, a wiem, że te wszystkie firmy Avene, LRP to nie na moją kieszeń. Przeglądałam forumi KWC, ale tak jest jedynie kilka kremów ochronnych. Poelcicie mi moze jakiś? Porposzęo wasze typy i cenę... Teraz już jesien, więc filtrami zajmę się w maju. Czuję, że przede mną długa droga, zeby pozbyć się tego, ale to mój życiowy kompleks i mi naprawdę na tym zależy... Pozdrawiam was i mam nadzieję, że mi pomożecie
Edytowane przez tetaa
Czas edycji: 2006-08-29 o 15:43
Powód: nawias
|
|
|