Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wszystkie chodzimy dumnym krokiem, bo 2011 jest naszym rokiem - PM 2011, cz.32
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-04-01, 12:53   #4384
ardillka
Zadomowienie

Dot.: Wszystkie chodzimy dumnym krokiem, bo 2011 jest naszym rokiem - PM 2011, cz.32

Cytat:
Napisane przez asicuha Pokaż wiadomość
Na prawde fajne te zaproszenia! chyba i ja musze zacząć czegoś szukać, choć do 24 września to kuuupa czasu
Najgorzej u mnie ze znalezieniem sukienki, byłam na razie w 1 salonie, tam się zakochałam w jednej, ale jak teraz oglądam inne to sama nie wiem i mam mętlik w głowie a Wy jak sobie z tym poradziłyście??
Ja swoją wypatrzyłam w salonie gdzie poza sukniami ślubnymi są też garsonki i suknie koktajlowe - byłam w tedy z Tż i nawet nie byliśmy zaręczeni :P Ale zwróciłam na nią uwagę. Po zaręczynach oglądałam różne suknie, potem w katalogu zlazłam tą moją i zaczęłam szukać jej w necie. Obdzwaniałam salony gdzie jest. I trafiłam z powrotem o tego salonu gdzie ją pierwszy raz widziałam... Pojechałam ją oglądnąć z rodzinką, potem jeszcze objechaliśmy 3 salony, przymierzałam różne suknie, ale kupiłam tą pierwszą . To po prostu była ta i żadna inna

http://pannymlode2011.blogspot.com/2.../ardillka.html
ardillka jest offline Zgłoś do moderatora