2011-04-01, 12:23
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ślub w rozmiarze XL
Cytat:
Napisane przez Ewooszca
Ślicznie wyglądałaś, płaszczyk też fajnie wyglądał, na pewno jest praktyczniejszy z tymi guzikami, niż jakby miał mieć złote.
Jednym słowem wyglądałaś Pięknie i byłaś na pewno bardzo szczęśliwa w tym dniu i życzę Ci oby dalsze życie było tak samo piękne i szczęśliwe 
|
Cytat:
Napisane przez the rock
Jak ja bym już chciała iść na przymiarke  A tu dopiero 18 kwietnia bede wybierac rodzaj koronki. Eh bede sie musiała jeszcze naczekac
A na twoje fotki czekamy z niecierpliwościa
Ja to jeszcze zapro nie mam
Śliczne zdjecia, bardzo fotogeniczna jesteś
|
Cytat:
Napisane przez zaaaabcia
|
Cytat:
Napisane przez Roougee
hehe kiedyś trzeba było zacząć szaleć, zwłaszcza, że będzie mniej gość niż miało być i można sobie troszkę poszaleć 
U Nas odmówiło dosyć sporo osób i na dzień dzisiejszy mamy potwierdzone 43 osoby. Zaproszonych zostało 77 osób.
Bardzo ładnie wyszłaś na zdjęciach i te guziki fajnie sobie dobrałaś. Faktycznie białe wyglądają o wiele lepiej niż złote
No my obydwoje musieliśmy schudnąć, dalej musimy 
Zrzucam zdjęcia z komórki na laptopa
|
Cytat:
Napisane przez Roougee
Ok już mam! Doradźcie z biżu, ten pierwszy komplet to bardziej by mi się podobał jakby naszyjnik był krótszy
|
piekna suknia!!!!!!!!!!! dotaki radze skromne i delikatne 
Cytat:
Napisane przez dotaa
Madzia piękne zdjęcia, ślicznie wyglądaliście !!! Bardzo mi się podobają
Pięknie !!! Suknie podkreśla wszystko to co trzeba, jest biust wyeksponowany i talia
Zgodzę się z zaaabcia, Wg mnie ten delikatniejszy bardziej pasuje, suknia górą jest dość bogato zdobiona i jakoś ten pierwszy mi się gryzie z całością.
|
dzieki dziewczyny!
|
|
|