Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Brąz ZIMNY czy POPIELATY. część II - wątek zbiorczy.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-04-01, 16:00   #403
blond bunny
Zakorzenienie

Dot.: Brąz ZIMNY czy POPIELATY....czescII -wątek zbiorczy.

Cytat:
Napisane przez endorfina123 Pokaż wiadomość
obecnie zdjęć bezpośrednio po farbowaniu nie mam, ostatnio farbowałam Goldwellem, seria zimnych brązów, kolor Wyrafinowany Przydymiony Brąz, poprzednio farbowałam też włosy L'Orealem, Artego, jak narazie najbardziej podoba mi się efekt po Goldwellu. utleniacz 3%, załączam zdjęcia po ok. miesiącu od farbowania, światło naturalne, bez flesza. włosy myję szamponem do włosów farbowanych (obecnie Goldwell), używam odżywki w spray'u Revlon nawilżającej, mam też maskę Kerastase, którą nakładam raz w tygodniu, trzymam na włosach przez 30 min podczas kąpieli. ostatnio na końce używam cementu termicznego z Kerastase.

tak, jak wspominałam wyżej: na fotce efekt farbowania Goldwell StayCool Brunettes 6BS po miesiącu. fotka przy oknie, stąd tak jasno, włosy po myciu - dlatego te sterczące kłaczki

dodaję drugie, niewyraźne, bo w bardziej zacienionym miejscu
kurcze one tu nie wygladaja na cieple...
sa zimne...
to ze kolor sie lekko zmywa jest normalne- w farbach profesjonalnych kolor sie szybciej spiera niz w sklepowych, bo koloryzacje nalezy powtarzac co ok 4 tyg. i tak te farby sa robione.
a jak robisz odrost to przeciagasz farbe na cale wlosy? czy nie?
a kiedys farbowalas jakims cieplym brazem?
z tego goldwella moge polecic ci jeszcze 6 albo 5 BP tez sa bardzo ladne i zimne.
a jak farbujesz odrost...
albo kiedys moze farbowalas inna farba- blond lub jakakolwiek...
mialas tak ze odrost mialas bardziej rudy lub zoltszy niz reszte wlosow?

moge ci polecic tez kolorki:
^6NP, 6 NA, 6 A
^5A
jesli chcesz leciutko ciemniej niz teraz to pol na pol z poziomu 6 i 5 farbki.

Edytowane przez blond bunny
Czas edycji: 2011-04-01 o 16:08
blond bunny jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując