Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wszystko o Avonie cz. 19
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-04-01, 16:23   #114
Joanna2705
Raczkowanie

GG do Joanna2705
Dot.: Wszystko o Avonie cz. 19

Cytat:
Napisane przez musso4 Pokaż wiadomość
wg mnie to się nie opłaca robić zwrotu, bo za krem przy najmniejszym opuście zapłaciłaś 7,5 a za przesyłke i kopertę zapłacisz niewiele mniej, albo więcej, lepiej zostaw sobie ten krem, a klientce zamów właściwy

---------- Dopisano o 10:50 ---------- Poprzedni post napisano o 10:49 ----------

no chyba, że masz jeszcze jakieś zwroty
Miałam jeszcze inne zwroty, już go odesłałam.... A tamten zamówię jeszcze raz... I niestety z 06, drożej. Za głupotę trzeba płacić.

A z ta lista zwycięzców to sobie lecą, my konsultantki wiemy, ze czasami im to zajmuje trochę zanim przekombinują swoje strony na serwerze... I jesteśmy już przyzwyczajone, ale moje klientki które brały udział w loterii dzwonią do mnie z zapytaniem o co kuman.... I kto swieci oczami, kto wychodzi a niekompetentną?!

Cytat:
Napisane przez smerfetka25 Pokaż wiadomość
To nie są okulary dla dzieci A Dianuseek to malutka chudzinka i dlatego jej spadają
Dokładna szerokość - 14cm mierzone od motylka do motylka wewnątrz
No to ja należę do dzieci na mnie za duże....

Cytat:
Napisane przez Justaa555 Pokaż wiadomość
te zdanie jakieś takie nie bardzo zrozumiałe, bynajmniej dla mnie. kilka razy je czytałam i się zastanawiałam o co im chodzi.
Wiesz im rzadko kiedy udaje sie coś odpisać z sensem i na temat. Chyba maja problem z czytaniem ze zrozumieniem

Edytowane przez Joanna2705
Czas edycji: 2011-04-01 o 16:28 Powód: dopisane zdanie
Joanna2705 jest offline Zgłoś do moderatora