Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Słońce świeci, ptaszek śpiewa, a 94 nowy wątek otwiera ! ;D część XII.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-04-01, 20:40   #197
niegrzecznaaa
Rozeznanie

Lokalizacja: Miasto grzechu, szybkiego seksu, chlania aż po świt.. ♥
Dot.: Słońce świeci, ptaszek śpiewa, a 94 nowy wątek otwiera ! ;D część XII.

Cytat:
Napisane przez boundlessly Pokaż wiadomość
Kinga nei dziwię się, to na prawdę może dawać radość lub całkiem odrotnie, kiedy cos pojdzie nie tak. ja mam tak z siatkówką ;-)

weekend. się cieszyć?
cieszyć sie
siatkarz z zawodu to mój M.

Cytat:
Napisane przez wobbly Pokaż wiadomość
Kinga nie dałabym rady bo mój układ oddechowy naprawdę już nie jest fajny
po 5 latach palenia ma do tego prawo.
kiedyś trenowałam ale zostawiłam to dla innych rzeczy.
słońce ja pale od 6 lat i daje rade i nie odpuszcze tego. może niedługo zapisze sie do jakiegoś klubu bo na razie to reprezentacja szkolna

Cytat:
Napisane przez boundlessly Pokaż wiadomość
powiedzcie czy jest to normalne:
dziewczyna, która mówi, że dany zespół jest smętny, nie lubi go etc cytuje ich teksty piosenek na fb określając tym swój stan ducha?

wytłumaczcie mi to. czy tylko ja uważam, że to jest chore?
hmm, ja też często mam tak, że zespołu nie lubie, ale po prostu jakiś tekst mi sie spodoba i gdzieś go umieszczam. nie wydaje mi sie to chore aczkolwiek może tak to wyglądać. po prostu jak coś wpada mi w głowe to zapisuje to gdzieś bo kiedyś może się przydać, chociażby do opisania swojego stanu duchowego. sama wole jak ktoś ma np jakiś cytat w opisie na gadu niż teksty, że załamana w chuuj bardzo czy coś ;p

musze sie wam pochwalić!
mam w szkole rozgrywki 1 klas w koszykówke m.in. i dziś miałam jeden mecz (z 6, już jeden zagarałam i zostały mi jeszcze 4), no i rzuciłam 3 czyte trójki pod rząd!
poza tym wróciłam do domu po 14 godzinach, jestem bardzo zmęczona. o 7 rano byłam w kościele po czym poszłam do szkoły, no a potem treening <3

jak wam mija piątkowy wieczór?

I don't wanna close my eyes
I don't wanna fall asleep
'Cause I'd miss you, baby
And I don't wanna miss a thing

Edytowane przez niegrzecznaaa
Czas edycji: 2011-04-01 o 21:02
niegrzecznaaa jest offline Zgłoś do moderatora