Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wszystko o Avonie cz. 19
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-04-01, 19:40   #155
Oja 84
Zadomowienie

Dot.: Wszystko o Avonie cz. 19

Cytat:
Napisane przez jamapi Pokaż wiadomość
oj o Wy chcecie od tej nowej wody Reese

MI się straaaaaaasznie podoba nic męskiego w niej nie czuję
i myślę, że jeżeli ktoś lubił TTA Gold, to ten zapach tez pokocha - jak ja

któraś napisała - wstyd, że próbki dała to, że coś się jednej osobie nie podoba, nie znaczy, że inni też muszą mieć takie zdanie ...

ja w tym katalogu, jak nigdy, doczepiłam zszywaczem próbkę do tej strony, gdzie są te perfumy, żeby klientki wiedziały, że to ten zapach, bo wydaje mi się, że one wąchają, ale w sumie nie wiedzą co więc im "pokazałam" w nadzei, że którejś również spodoba się tak, jak mi i będzie większy upust
kurczę, że też na to nie wpadłam! masz rację, nie wiedzą co wąchają, kiedyś jak też dałam próbki klientkom, to jedna do mnie napisała z pytaniem, co to za zapach z tej próbki bo jej się podoba przecież na próbce jest napisane no ale ten Twój sposób jest świetny, bo nie pozostawia żadnych wątpliwości też rozdałam próbki tego zapachu ale nie liczę za bardzo na jakiś odzew bo tak jak już wcześniej pisałam u mnie klientki nie zamawiają tak drogich perfum, jedynie ostatnio przybyła mi klientka, która nie liczy się z cenami, więc jedynie w niej nadzieja a tak to lipa...

Szczęśliwi nie muszą zerkać do innych ogródków a tym bardziej zrywać tam kwiatów

Oja 84 jest offline Zgłoś do moderatora