Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Biedronka - produkty godne polecenia cz. VIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-04-01, 20:17   #2105
aktogimka
Zakorzenienie

Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia cz. VIII

Cytat:
Napisane przez szakal165 Pokaż wiadomość
Jakieś dobre parówki drobiowe są w B.?
Cytat:
Napisane przez evela28 Pokaż wiadomość
parówki wyborne bądz wyśmienite, nie kojarze nazwy ,pakowane po 5 szt, obok berlinerek
Te parówki pakowane po 5 szt., co w lodówce leżą obok Berlinek, są takie same jak Berlinki. Raz kupiłam po jednej paczce, dopiero w domu zerknęłam na producenta i skład - identyczne. Berlinek w Biedronce akurat jest 6 szt. (taki bonus, o ile dobrze pamiętam, to kosztują 3,99 zł), a tych Biedronkowych (nazywają się Nasze smaki - parówki wyborne classic) jest 5 szt, kosztują 2,99 zł. Ale nie są drobiowe, tylko wieprzowe (71%).
Cytat:
Napisane przez h2o0 Pokaż wiadomość
Dawno nie jadłam konfitury sonagra- dziś kupiłam truskawkową, pyszna! I takie wielkie truskawki
Uwielbiam jagodową!
Cytat:
Napisane przez Ostrowczanka Pokaż wiadomość
Nie wiem jak z drobiowymi, ale jak dla mnie najlepsze wieprzowe parówki to Pikok z lidla - nie mają mom a skład to 82% mięsa.
Pikoki z Lidla również polecam.

Dzisiaj kupiłam twaróg klinek Delikate (jakoś smakuje mi lepiej, niż ten w kostkach), jogurt naturalny Tola (super gęsty) i warzywa na patelnię. Akurat warzywa kupowałam pierwszy raz, ale słyszałam o nich dużo dobrego i będę próbowała.

---------- Dopisano o 21:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:15 ----------

Aaa, i kupiłam jeszcze zapachową saszetkę niby do odkurzacza. Piszę niby, bo chyba jedną wysypię sobie do świecznika tealight i będzie mi pachniało w pokoju...

aktogimka jest offline Zgłoś do moderatora