Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 19
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-04-01, 20:47   #1306
WithYou xx3
Raczkowanie

Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 19

Cytat:
Napisane przez letik Pokaż wiadomość
Helou Dziewuszki

Jestem drugi dzień na Dukanie, tyle w sumie mi pokazał test, ale jakoś nie widzę spacjalnie efektów także chyba ją przedłużę do poniedziałku
Piszecie tu, że jogurty serki itd są tylko dodatkiem do jakiegoś posiłku...tyle, że ja np. w większści jem właśnie tylko to.
Do tego oczywiście raz w ciągu dnia jakieś mięso, woda i otręby. I jakoś nie jestem głodna, jak się zapcham serkami wiejskimi to mi fajnie
Do tego herbatka ze słodzikiem ( który udaje cukier) i jest mi fajnie

Nie wim czy wytrwam, bo ze mną to jest tak, że jak mam za dużo sobie do jedzenia robić, w sensie takim, że zabiera mi to wiele czasu, to już wolę wcale nie jeść ale chyba wtedy to nie Dukan mi wyjdzie tylko jakaś głodówka, ale dziwne, bo głodna naprawde nie jestem, nie boli mnie głowa ani nic...a tak zwykl bywało przy innych dietach...
No nic, Dukam z Wami, mimo wszystko

Jest 58...podobno do końca kwietnia ma być 55...ale ja chcę 51
Ojej
- Jak już tu koleżanki wspomniały UDERZENIÓWKI SIE NIE PRZEDŁUŻA!
- Nie dziwię się, że nie ma zadziwiających efektów... Kochana nie możesz jeść samych jogurtów, to podchodzi pod głodówkę. Wiecej miesa i ryb
- Jaki masz wzrost? I rozumiem że 7 kg chcesz schudnąć?
- Przeczytałaś książkę? Jeżeli nie to koniecznie przeczytaj
Powodzenia

---------- Dopisano o 21:47 ---------- Poprzedni post napisano o 21:44 ----------

Cytat:
Napisane przez monique 90 Pokaż wiadomość
Zjadłam bigmilka w czekoladzie

wiem, że to baaardzo niedobrze, ale chodził za mną tyle czasu i musiałam.
Dopiero po zjedzenu przeczytałam - zjadłam 16 g węgli, ale to nie jest chyba jakiś wielki dramat...

Jeśli będą baty - z pokorą przyjmę
Oj niedobrze
Masz bata na nauczkę

Niby ma to 16 g węgli..Ale tam jest przecież czekolada! Poza tym poza węglami pewnie ma jeszcze różne świństwa, śmietanki nie śmietanki Ale wybaczam Ci tego grzeszka, wkońcu każdy popełnia błedy
Dukaj grzecznie