2011-04-02, 09:48
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Śliczne maluszki właśnie opuściły nasze brzuszki
kellys gratulacje dla Was
izabella mój mały dostaje mleko bebilon1, takie mu podali w szpitalu i mu pasuje. natomiast pediatra chciala mu dać właśnie tenNAN pro, ale stwierdziła zeskoro Tymkowi odpowiada tonie będzie zmieniać. ja mam problem wielki z przepajaniem małego bo on nie jest chętny pić cokolwiek innego niż mleko. a przy MM trzeba przepajać. musze poczytac ile teraz powininen pić. Tymo zjada w tym momencie ok. 70-90ml ok 7- 8 razy dziennie. a startowalismy z 30ml i dopóki się nie naje to jest marudny, jak mu wczoraj wylałam bo już się krztusił, a wypil 70, to za pol godziny musialam dorobic 30ml bo za chiny ludowe nie chcial zasnac, padł dopiero jak w amoku wypił. Tymek ma teraz 18 dni. Twoja Idalka jest troszkę młodsza więc powinna zjadać ok 50ml na raz, bynajmniej mój tak miał.
Jok3r skończyła ci sie juz tak laktacja??? dzięki raz jeszcze za te tabletki, życie mi uratowały!!!
trzyrazyi ale sie nameczylas z porodem, dla mnie to fenomen ile kobieta potrafi zniesc mi w szpitalu po 4 dniach jak sie nie zalatwilam dali czopek i dopieo sie ruszylo troszeczke, no zawsze cos, a tak to po tyg po porodzie sie unormowało. tylko ja walczylam jeszcze z hemoridami bo mi wyszly 3 wielkosci sliwki węgierki!!! giganty!!! wiec dochodzil potworny bol z tego tytulu i balam sie zwyczajnie załatwiac i podswiadomie chyba robilam wszystko zeby tego nie robic
mam pytanie do dziewczyn które karmią MM, czy wasze dzieci chętnie piją woodę, herbatkę czy glukozę?? i w jakich ilościach??
Czas edycji: 2011-04-02 o 09:49
|
|
|