2011-04-02, 10:44
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: A my tu dalej o ślubach gadamy, na przyszły rok z utęsknieniem czekamy -PM 2012
Cytat:
Napisane przez ewika19
Jakby któraś z dziewczyn miała zapisane na dysku suknie tego typu jak dodałam w załączniku to proszę, podzielcie się nimi  . Szaleję za tego typu sukniami i zbieram ich jak najwięcej żeby za jakiś czas wybrać już tą jedyną 
|
O, widzę, że podobny gust mamy Zaraz Ci coś powklejam Ta pierwsza to moja baaardzo zbliżona do ideału Vera Reszta - no coś mi się w nich podoba W razie czego mam więcej 
Cytat:
Napisane przez bluesky89
To ja melduje się w nowej części 
Witam Was wszystkie 
I pytam o radę
Znalazłam górę sukni jaką chce, ale nie moge się zdecydować na dół.
Pierwsze zdjęcie to będzie moja góra.
|
Góra cudna z dołów do niej najbardziej mi pasuje nr 3 i 4, z czego bardziej 4 Ale, tak jak mówisz, przede wszystkim trzeba się poradzić krawcowej 
Cytat:
Napisane przez kotek6
witam
szalejecie już kolejna część a więc sie w niej melduje
co u mnie: - umowa sie skończyła a wiec znowu bezrobocie ale o dziwo się cieszę bo ta praca była strasznie męcząca (2 miesiące harówki)
- dziś miałam jechać na zamek na zamek ale pogoda nie pewna
- dziś planuje przekształci umowę od naszego kamerzysty  bardziej taka szczegółowa by była ................. no to sie pochwale 3300 za krótki teledysk i godzinny film czyli tak jakby 2 produkcje (chodź to samo u macheja itp kosztuje 3 razy tyle ) produkcje na płycie bluray i do tego na specjalnym pendriwe z grawerem do bezpośredniego ogladania na telewizorze i kompie itp  na stronie nie ma takich fajnych produkcji ale pan ma power i inne jego są świetne widziałam bo wygląda produkcji zależy od tego jak my to chcemy http://www.grafika-film.com/videofil...esele_clip.php
- dziś też będę oglądać fotografów może coś mi się spodoba
z fajnych rzeczy to ostatnio usłyszałam dobre opinie o mojej sali - wszyscy zadowoleni 
|
Powiem Ci, że bardzo fajny kamerzysta, myślę, że będziecie zadowoleni, jeśli tylko będzie wszystko robił jak chcecie Dobrze, że opinie pozytywne o sali, to zawsze świetnie nastraja, jak się słyszy takie rzeczy
|