Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - A my tu dalej o ślubach gadamy, na przyszły rok z utęsknieniem czekamy -PM 2012, czIV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-04-02, 10:44   #91
Chatka
Wtajemniczenie

Dot.: A my tu dalej o ślubach gadamy, na przyszły rok z utęsknieniem czekamy -PM 2012

Cytat:
Napisane przez ewika19 Pokaż wiadomość
Jakby któraś z dziewczyn miała zapisane na dysku suknie tego typu jak dodałam w załączniku to proszę, podzielcie się nimi . Szaleję za tego typu sukniami i zbieram ich jak najwięcej żeby za jakiś czas wybrać już tą jedyną
O, widzę, że podobny gust mamy Zaraz Ci coś powklejam Ta pierwsza to moja baaardzo zbliżona do ideału Vera Reszta - no coś mi się w nich podoba W razie czego mam więcej

Cytat:
Napisane przez bluesky89 Pokaż wiadomość
To ja melduje się w nowej części
Witam Was wszystkie
I pytam o radę
Znalazłam górę sukni jaką chce, ale nie moge się zdecydować na dół.
Pierwsze zdjęcie to będzie moja góra.
Góra cudna z dołów do niej najbardziej mi pasuje nr 3 i 4, z czego bardziej 4 Ale, tak jak mówisz, przede wszystkim trzeba się poradzić krawcowej

Cytat:
Napisane przez kotek6 Pokaż wiadomość
witam

szalejecie już kolejna część a więc sie w niej melduje

co u mnie: - umowa sie skończyła a wiec znowu bezrobocie ale o dziwo się cieszę bo ta praca była strasznie męcząca (2 miesiące harówki)
- dziś miałam jechać na zamek na zamek ale pogoda nie pewna
- dziś planuje przekształci umowę od naszego kamerzysty bardziej taka szczegółowa by była ................. no to sie pochwale 3300 za krótki teledysk i godzinny film czyli tak jakby 2 produkcje (chodź to samo u macheja itp kosztuje 3 razy tyle ) produkcje na płycie bluray i do tego na specjalnym pendriwe z grawerem do bezpośredniego ogladania na telewizorze i kompie itp na stronie nie ma takich fajnych produkcji ale pan ma power i inne jego są świetne widziałam bo wygląda produkcji zależy od tego jak my to chcemy http://www.grafika-film.com/videofil...esele_clip.php
- dziś też będę oglądać fotografów może coś mi się spodoba

z fajnych rzeczy to ostatnio usłyszałam dobre opinie o mojej sali - wszyscy zadowoleni
Powiem Ci, że bardzo fajny kamerzysta, myślę, że będziecie zadowoleni, jeśli tylko będzie wszystko robił jak chcecie Dobrze, że opinie pozytywne o sali, to zawsze świetnie nastraja, jak się słyszy takie rzeczy
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 90dbd215002524f24cb4ab5b.jpg (38,4 KB, 25 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 556.jpg (20,3 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 719.jpg (14,2 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1843-2.jpg (37,5 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 8186.jpg (35,4 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 18847.jpg (31,9 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1280496610_107537738_1-Suknia-slubna-Euforia-Maggio-Ramatti-Bialoleka-1280496610.jpg (25,1 KB, 28 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg aqua.jpg (16,4 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg diamond_a.jpg (49,0 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg H198wyklwkiw9ttcSX.jpg (14,3 KB, 19 załadowań)

"Starych szanuj, młodych ucz, mądrych słuchaj, a głupich znoś cierpliwie."

Chatka jest offline Zgłoś do moderatora