Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nasze zbiory kosmetyczne - pielęgnacja naturalna, ekologiczna
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-04-02, 11:05   #66
Korah
Zakorzeniona Zmorah

Dot.: Nasze zbiory kosmetyczne - pielęgnacja naturalna, ekologiczna

Cytat:
Napisane przez ridja devojka Pokaż wiadomość
Korah, zapraszamy do wątków cruelty-free (o ile się mogę wtrącić)
Dzięki , zobaczę, o czym tam rozprawiacie

---------- Dopisano o 10:05 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ----------

Cytat:
Napisane przez zai Pokaż wiadomość
Korah, oleju z avocado używam gdy czuje, że moja skóra twarzy bardzo potrzebuje pić . Głównie mieszam go z innym olejem, ponieważ mam wrażenie, że sam tak dobrze się nie wchłania. Bardzo go sobie chwalę ponieważ naprawdę bardzo ładnie nawilża moją skórę.
Olej śliwkowy na przemian z żurawinowym to podstawa mojej codziennej porannej pielęgnacji. Bardzo ładnie się wchłania, skóra jest po nim mięciutka, nie zapycha (przynajmniej mnie), no i ten zapach.... Nie mogę go używać codziennie bo uzależnia :P
Miałam kilka zwątpień co do skuteczności pielęgnacji naturalnej ale wyszłam na prostą i nadzień dzisiejszy nie wyobrażam sobie innej. Nigdy nie miałam tak nawilżonej i czystej skóry.

W takim razie kupię ten śliwokowy, jak tylko skończe to co mam, a jest tego sporo. Jednak takie zakupy olejowe i ich dobroczynne wlaściwości uzależniają strasznie, więc już szykuję kolejną listę zakupów
Korah jest offline Zgłoś do moderatora