Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy.Część VIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-04-02, 13:33   #163
czekoladowoo
Zakorzenienie

Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy.Część VIII

Cytat:
Napisane przez Agatau88 Pokaż wiadomość
katie
dzięki
Niby mam jasne ale widzisz ze farby wychodza mi zolte-której się nie czepię mam zolty łeb.
Ale Ty nie masz żółtego kolorku przeciez?
I cieszymy się że humor Ci sie od czytania poprawia

Dziewczyny
zaraz zaczniemy wklejac do albumów nasze figury i niech czekoladowo ocenia która gruszka, która waza itd
Bo widze że troszkę sie na tym zna

Ja chetnie bym się dowiedziała jakim typem jestem
Pomysł w sumie ok, ale ja sie tak nie znam Jedynie z tą gruszką i klepsydrą mi tak w pamięć zapadło, ale wspólnymi siłami może byśmy coś zdziałały
Tylko wiecie żeby to było sensowne to zdjecia by musiały byc albo w bieliznie albo stroju albo tak żeby jak najwiecej ciała było odsłonietego, tzn żeby ciuchy nie przekłamywały. Także nie wiem
Ale ciezko z tymi typami figur
Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
ta dziewczyna, co wczoraj z Bunny sie klocila, na innym watku tez ciagle buzuje atmosfere, nie da sobie przetlumaczyc https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=518567 aaa i jest tam moje zdj po rozjasniaczu
Dlatego tak bardzo nie lubie chodzić do fryzjerów Co mnie to na jakich ona produktach pracuje jak tak sie zakreca w tym co mówi że coraz bardziej widać że faktycznie kolejne szkoły są jej potrzebne bo niektóre wizażanki które fryzjerkami nie są wiedzą więcej...
Przykre to jest strasznie bo jest masa takich fryzjerek które myślą że wiedzą wszystko a to nieprawda...i trafia sie potem do takiej i zpłaczem wychodzi...

Edytowane przez czekoladowoo
Czas edycji: 2011-04-02 o 13:35
czekoladowoo jest offline Zgłoś do moderatora