2011-04-02, 15:49
|
|
|
Przyczajenie
|
Matka a narzeczony
Hej juz prawie od 3 lat borykam się z problemem, dużym problemem. Poznałam faceta ( jest troszke starszy ode mnie ) na necie, gry online on mieszka na prawie drugim końcu Polski. Gadaliśmy dużo no i przyjechał jesteśmy razem już od tych 3 lat. Głównie jest to związek odległość, ale spotykamy się często, i w tym roku poprosił mnie o rękę . I ten problem to moi rodzice właściwie mama. Jak na początku powiedział o nim nie było tak źle, ale potem zaczęło sie... Mój chłopak jest dla niej zły bo (właściwie jest dla mnie zły) jest starszy, mieszka daleko, ona nie zna jego matki..., poznaliśmy sie przez net, i to głównie to. W domu był horror, szantaże,obiecywała coś mi innego, rzucanie różnymi rzeczami, krzyki, płacz i wszystko co sie da W pewnym momencie nie wytrzymałam psychicznie, miałam maturę, nie miałam jak się uczyć, powiedziałam ze z nim skoczyłam... ale była zadowolona... Po maturze znów powiedziałam o nim było to samo i znów powiedziałam ze zostawiłam go. Chce to skończyć, ale się boje. Moja mama jest apodyktyczna, jak coś jest nie po jej myśli nie ma racji bytu... i bardzo nerwowa. Nie wiem co mam robić
|
|
|