Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy.Część VIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-04-02, 20:54   #243
kitkulka
Zakorzenienie

Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy.Część VIII

cześć Blondaski
ja dopiero teraz wpadłam :/
rano pojechałam sobie na basen i się napływałam, widziałam 3 bociany
a później padłam, tak mnie bolą plecy na dole i podbrzusze, że nie wyrabiam, siedzę, leżę zwinięta w kłębek i czekam na @
Cytat:
Napisane przez infatuated Pokaż wiadomość
jak to nosisz 75B?
przy takim obwodzie?
tak noszę 75 B i jest idealny serio, 100% piszę poważnie, zapinam na ostatnią haftkę, na tą najciaśniejszą i jest ok, czasem nawet muszę poluzować
Cytat:
Napisane przez novelove Pokaż wiadomość
A tak w ogóle to laski
Wiele z was wiem, że śmiga na szpilkach
Właśnie. I ja też bym chciała. Umiem się poruszac na nich, wszystko pięknie, ładnie ale tak mnie napierdziela stopa i łydka, że nie da się tak chodzic na dłuższą metę.
Wczoraj przeszłam wzdłóż centrum handlowego do kina i już padałam na ryj
Macie jakiś patent na to?
może po prostu musisz się przyzwyczaić, ja to tyle chodzę w szpilkach, że jak zdejmę i chodzę w trampkach to na drugi dzień mam zakwasy, bo noga nie przyzwyczajona do płaskich butów
Cytat:
Napisane przez caskada Pokaż wiadomość
u mnie tutaj tez manekiny czasem widze ubrane w skarpetki i odkryte buty niewiem skad ta moda sie wziela na szczescie malo kto ja praktykuje
dla mnie to jakaś wiocha na 100%. Z facetów się śmieją jak założą sandały+skarpety a same śmigają, porażka
Cytat:
Napisane przez katie100 Pokaż wiadomość
Kitkulka - fajny ten Twój Tata, że ma taką cierpliwość a jak pomyślę o Twoich metodach pomiaru w WC...
taaaak cierpliwość to ma
Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
hehe, ja wiem czym jestem- balonem
ale kurcze te cwiczenia co tu wklejalyscie mnie zmotywowaly ostatnio przestalam cwiczyc przez@ ale chyba zabiore sie za to
to ja jestem patyczakiem?
Cytat:
Napisane przez snowhitee Pokaż wiadomość
Blondyny!! Tak mnie dziś zmotywowałyście, że kończę jeść ciasteczko i idę ćwiczyć 8min ABS Jak będzie dobrze szło to niedługo i Buns dołączy na pupkę a cooo
to może i ja zacznę się ruszać ale to po @ bo teraz to prędzej zdechnę niż coś poćwiczę :/
kitkulka jest offline Zgłoś do moderatora