2011-04-03, 12:58
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Psychiatra- cz 3
Witam ponownie na wątku Nie wiem czy mnie pamiętacie, udzielałam się kilka-kilkanaście stron wcześniej.
Pisałam o tym, że psychiatra zapisał mi Depakine Chrono 300. Mam taki problem, a mianowicie zauważyłam, że odkąd przyjmuję ten lek to wszystkie żyły na moim ciele są bardziej widoczne. Dosłownie moje ciało jest jak taka mapka Można zacząc od palca u ręki i śledzi całą drogę żyły aż do serca. Nie mam pewności czy to wina leku. Ostatnio schudłam 6kg, może to wina zmniejszenia tkanki podskórnej. Przeczytałam ulotkę, poszukałam w internecie i nie wyszperałam żadnych informacji o tego typu skutkach uboczny. Wiem, że powinnam udac się do lekarza, ale najbliższą wizytę mam umówioną dopiero na 21 kwietnia. Leczę się prywatnie, a mam problemy finansowe, więc nie chciałabym wyrzucac tych pieniędzy w błoto i robic z siebie idiotki, jeżeli to mój wyimaginowany problem.
W związku z tym mam pytanie... przy przyjmując leki zapisane przez psychiatrę ktoś spotkał się z podobnym problemem? Czy takie leki moją hmmm nie wiem... napinac jakoś żyły, bądź wpływac na krążenie ? Wybaczcie anatomia nie jest moją dobrą stroną, ale mam nadzieję, że zrozumienie o czym mówię.
|
|
|