Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wszystko co chcielibyście wiedzieć, ale wstydzicie się/nie macie kogo zapytać cz.IX
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-04-03, 15:29   #117
201604190949
Konto usunięte

Dot.: Wszystko co chcielibyście wiedzieć, ale wstydzicie się/nie macie kogo zapytać c

Cytat:
Napisane przez cholernarejestracja Pokaż wiadomość
Ja tak długo, długo robiłam - przez ok rok, ale później zaczęłam mieć problemy ze snem, więc się staram to chociaż trochę uregulować.
Ja taki tryb mam od 5ciu lat. Czasem mnie to wkurza, bo np. kładę się o 2-3, wstaję o 6-7, na uczelnie kilka godz. a potem muszę się przespać z godzinkę.
Ale ogólnie wolę tak ^^

Cytat:
Napisane przez Regista Pokaż wiadomość
No bywa Ale jest szansa, że nie spocisz się np. w pierwszej godzinie snu, a dopiero później i antyperspirant zdąży zadziałać. I wtedy możesz się zdziwić, że budzisz się cała mokra a pod pachami sucho

A tak ogólnie to w sumie u mnie wszystko jedno o jakiej porze dnia go sobie zaaplikuję sobie, ważne, żeby w ciągu najbliższej godziny, dwóch nie robić nic, co zwiększa "szansę" na spocenie się
Czyli u mnie najlepiej rano Przez 2h jestem jak zombie, leniwie jem śniadanie, leniwie sprawdzam pocztę, wizaż, fb...
201604190949 jest offline Zgłoś do moderatora