2011-04-03, 16:18
|
|
|
vel Turkusoowa :)
|
Dot.: Wszystko o Avonie cz. 19
Cytat:
Napisane przez Basienka27
Witam! Czy zamawiałyście może mineralny olejek do ciała
,, Diamentowa poświata"?jestem ciekawa czy rzeczywiście pozostawia na ciele taką poświatę?Teraz ciepło się robi więc fajnie byłoby gdyby skóra tak ładnie wyglądała. 
|
On raczej błyszczy w opakowaniu niż na skórze,na ciele baaardzo delikatnie-opinia klientki która go zamawiała
Cytat:
Napisane przez dotkata
Koleżanka zapytała mnie o wodę Avon Urban Flowers Tokyo... co to jest?
Powiedziałam jej, że sprawdzę więc przyszłam do Was  bo jak nie Wy to kto? 
i do czego była podobna co bym mogła koleżance zaproponować podobny zapach w obecnym katalogu
|
Wygrzebałam z moich staroci próbkę i kurczę,podobny jest strasznie do czegoś,tylko nie mogę załapać do czego na moje pierwsze niuchnięcie kojarzy mi się ze Slip Into,słodki,leciutko cierpkawy
Cytat:
Napisane przez Resscue21
hmmm właśnie się oblałam próbką HL , także decydujący moment - chyba go dziś zamówię 
|
HL jest taki dziiwny świeży,co dzienny,ani cytrusowy,ani kwiatyowy,nie umiem go zidentyfikować on mi zalatuje męskością właśnie ale kocham go
Cytat:
Napisane przez ziarnko piasku
nie uwierzycie - pół godziny temu zadzwonił kurier z paczką
ach, i jeszcze coś: zamówiłam próbki nowej szminki Colordisiac: bałam się od razu całej szminki kupić i dobrze, bo strasznie ciemne kolory - jedynie Can't Resist Coral i Sateen Sheets są jasne ale wyglądają nader tandetnie 
|
W niedzielę paczka,szok mowisz że szminki ciemne? to pewnie sobie nic nie wybiorę a jakieś zdjątka porobisz na katalogowy? choćby tej Sateen Sheets
|
|
|