Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - My etorebkomaniaczki mamy wątków setki ćwierć,rozdzieli nas tylko Śmierć! cz.26
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-04-03, 16:48   #3586
Iduś
Zakorzenienie

Dot.: My etorebkomaniaczki mamy wątków setki ćwierć,rozdzieli nas tylko Śmierć! cz.26

Cytat:
Napisane przez siulka Pokaż wiadomość
Ja się boję Dukana... Że mi nerki spsuje. Ale w związku z tym, że jest ten konkurs Rossmannowy, to postanowiłam, że chociaż dietkę trochę poprawię mimo wszystko, dzisiaj o tym pisałam posta na swoim wątku konkursowym i ściągałam do niego zdjęcia - tak się napatrzyłam na nie, że od razu głodna się zrobiłam .

A na Dukanie chyba bym nie wytrzymała... Ja tak kocham kluseczki, makarony, pieczywko
Też się bałam, ale staram się pić 3 l płynów dziennie (przed chwilką wypiłam 1,5 litra wody).
Odchudzam się z mamą TŻ-ta, a ona tak samo jak Ty uwielbia pieczywo ... iii daje rade - jest już na 5 dniu I fazy [ja na 4 dniu]

Właśnie zjadłam pierś z kurczaka upieczoną w piekarniku, serek wiejski lekki i do tego grzybki w occie + pół korniszonka - nawet nie przypuszczałam, że to połączenie będzie mi tak smakować

Cytat:
Napisane przez ankhax1 Pokaż wiadomość
to topowy model
klasyka etorebki

jeśli junie to tylko brązowo karmelowa

Iduś, na blogu będą dukanowe przepisy?

Coś tam się może pojawić - jakieś desery lub coś na obiad ?

Cytat:
Napisane przez 135nudziara Pokaż wiadomość

i..i..i co z przepisami?
Noo makarony będą musiały poczekać do sezonu czereśniowego - ich nie przepuszcze i tak sobie postanowiłam, że odchudzam się do momentu, aż pojawią się czereśnie

Moje Smakowidło!
- Miodowiec. new!

Edytowane przez Iduś
Czas edycji: 2011-04-03 o 16:51
Iduś jest offline Zgłoś do moderatora