Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Bransoletki, które mówią o Tobie (charms, Pandora, Trollbeads, Lilou) cz.7
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-04-03, 17:11   #1737
martinia
Zakorzenienie

Dot.: Bransoletki, które mówią o Tobie (charms, Pandora, Trollbeads, Lilou) cz.7

Cytat:
Napisane przez sorina Pokaż wiadomość
Moja kolekcja od 15 stycznia Zapomniałam dodać skórkę z Trolli a tak to już wszystko co mam Same trolle oprócz 4 szaszłyka na którym jest pandora i jeden element z amore & baci - prezent
boska kolekcja

Cytat:
Napisane przez Erite Pokaż wiadomość
Wracam z apartu i od terpiłowskich, gdzie można kupić pandorę i teraz mam wielką zagwozdkę. Pandora piękna ale straaasznie droga bransoletka i tak myślę czy nie zacząć spokojnie od apartowych beadsów (już jeden wpadł mi szczególnie w oko). Teraz pytanie czy koraliki pandory wejdą na bransoletkę do apartowych beadsów? Wielka siła woli i wózek z dzieckiem powstrzymywały mnie przed tym, by wrócić biegiem do sklepu, żeby coś kupić. Cokolwiek! ;D Szaleństwo.
Pandora cała wejdzie na bransoletkę apartu, ale na pandorę już tylko murana apartu.
gdybym miała coś Ci doradzać - to jednak Pandora - apart też ma ładne srebrne beadsy (ale wg mnie nie aż tak ładne jak pandora), murano takie sobie.. w pandorze śliczna jest też sama bransoletka z beczułką
podziwiam Twoją silną wolę - ja bym tam raz dwa wróciła i c oś kupiła.. w sumie to nawet za pierwszym razem nie wyszłabym z niczym
martinia jest offline Zgłoś do moderatora