2011-04-03, 19:13
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wszystko o Avonie cz. 19
Cytat:
Napisane przez Resscue21
mam wrażenie że to netto 6 jest jedno z najciekawszych jak do tej pory 
|
ja też! i tyyyle tam produktów i to nie jakiś starych starych :p
Cytat:
Napisane przez Resscue21
Krem do depilacji o którym wczoraj pisałam , przeżyłam jest spoko ,  aczkolwiek dużo z tym babrania u mnie musi być duzej niż te 2 minutki z haczkiem , jeden nie ma to co żel i maszynka , 5 sekund i już 
|
też kiedyś (aż raz) jakiś krem miałam ale.. nieee.. wolę maszynkę i choćby mydło :P
Cytat:
Napisane przez tonia85
MI tez sie tak wydaje. Chyba mam większe zamówienie z netto (rodzinie pokazuję  ) niż z katalogu
|
ja teraz też pokazałam rodzinie chłopaka i później mojej tez dam
a ostatnio w k5 klientki obczaiły netto...
Cytat:
Napisane przez Resscue21
heheeh chyba już za późno na takie stwierdzenie
My jak się na coś rzucamy to grupowo 
|
właśnie! i potem mi też się chce kupić coś czego i tak nie używam albo coś czego mam dużo :p
Cytat:
Napisane przez taka jedna
Mnie w sumie ani netto, ani katalog 6 jakoś specjalnie nie zachwycił i nie wiem czy cokolwiek wezmę, ale liczę, że chociaż klientkom się spodoba, bo z 5 to miałam zamówienie na jeden żel za 9,90zł 
|
ooooj no co Ty ! mi się właśnie 5 nie podoba 7 i 8 w zasadzie też nie a 6... ojej! 
Cytat:
Napisane przez Agnieszka987
tonia85 wrzuc spowrotem te foty 
|
też nie zdążyłam
Cytat:
Napisane przez paula1109
Większa połowa zawsze jest już w brakach bo wiadomo są to już produkty wyprzedażowe. Sprzedajesz po większej cenie niż w netto ??
Bo z tego co wiem to nie ma sie zarobku na netto :"]
|
ale nie ma większej połowy!!! 
(były mat fiz się odezwał xD haha)
Cytat:
Napisane przez tonia85
aaa, tym kremem to też jestem zachwycona- jest świetny 
Ta ciemniejsza pasuje mi tez do iced coffee, ale głowy nie daję
|
a takie ślady po pryszczach usunie? bo mam pełno czerwonych albo i sinych plam i nic nie pomaga :| jutro jadę do dermatologa i chyba nagadam tej babie! wszystko na mnie testuje a nic nie pomaga.
też już któryś rok temu znalazłam przepis ale do tej pory nie zrobiłam ;p może się skuszę ale liczę najpierw na Twoją opinię 
Cytat:
Napisane przez keine_angst
Kwestia przyzwyczajenia  Po prostu podczas depilacji myślę o jedwabiście gładkiej skórze bez owłosienia i taplania się w kremie oraz oszczędnościahc, które mogę przeznaczyć na Avon
W ostatnim czasie zauważyłam, że bardziej o siebie dbam. Tylko dlatego, by szybko wykończyć jedno opakowanie i prędziutko zacząć drugie 
|
ja też xD byle by się tego wszystkiego pozbyć i znów móc kupić
co jeszcze do depilacji. ja po niej stosuję z avonu balsam osłabiający włoski i wg mnie działa. niedawno zauważyłam, że jak go nie zastosuję to pojawiają mi się czerwone krostki i nogi strasznie swędzą, a jak go użyję to luzik
Edytowane przez ewula91
Czas edycji: 2011-04-03 o 19:15
|
|
|