Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Osiem części już za nami w tej będziemy mamusiami! Mamy majowo-czerwcowe 2011!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-04-03, 19:56   #91
Lolka1212
Zadomowienie

Dot.: Osiem części już za nami w tej będziemy mamusiami! Mamy majowo-czerwcowe 2011!

Cytat:
Napisane przez agnieszka_pe25 Pokaż wiadomość
(..)
nie mam pojecia czym, jakies 3 rozne serie, ja kupilam te z air, ale z tt smoczkami jest tak, ze jak chcesz dokupic lancuszek zeby dzidzi nie spadl smoczek na ziemie to kosztuje ponad 20pln i w dodatku niezle sie musialam naszukac i mial wowczas 1 sprzedawca z allegro, a w sklepach stacjonarnyuch NIKT.
(..)
Aga_Pe czyli dobrze rozumiem, że do smoczków TT pasuje tylko zawieszka TT.. i innej formy zawieszka już nie podchodzi, tak?

Hm.. to musze jeszcze zawieszkę dorzucić do listy zakupkowej.. chociaż te z TT nie są takie fajne, widziałam inne o wiele ładniejsze

Cytat:
Napisane przez ddaaiissyy Pokaż wiadomość
(..)
Lolus, ja też kupowałam smoczki TT, normalnie w galerii i wziełam takie, które niby sprzyjają dobremu zgryzowi... jednakże może uda się ich nie stosowac ?
Dzis Lolus, uswiadomiła mi Dorka, że u mnie leci 30 tydzień !! Wiec u Ciebie 31... (A Ty liczysz sobie, ze 32? ) Ja dotąd myslalam, że jestem w 31 tc
(..)
Z tymi smoczkami TT to kosmos, bo z tego co czytam to wszystkie rodzaje - air, sof i pure sprzyjają dobremu zgryzowi i są ortodontyczne. I bądz tu mądry
Ddaaiissyy u mnie skończony 31 tydzień