2011-04-04, 08:21
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: TeŻet, seks i guarana -nie tylko o dzieciach od samego rana - ROCZNIAKI III-IV
Cytat:
Napisane przez P0P70
Moje dziecko dzisiaj większość dnia spędziło na dworze. Oczywiście wszędzie chce chodzić sama i wszystko bierze do rąk. A ze to wszystko niejadalne to zaraz ląduje u niej w buzi. Więc my ciągle jej coś tam wyciągamy. Założyliśmy więc jej rękawiczki a ta nie mogąc kamyczków chwycić zaczęła je zlizywać. Musze jej jakąś maskę albo kaganiec zakładać.
|
Moja robi identycznie Po tarasie jak latają mrówki to je łapie i chcę zjeść Nawet chyba kupa leżąca by jej nie odstraszyła.
Wczoraj nam się piachu z plaży trochę najadła Ja nie wiem już co z tą dziewczyną zrobić-zatkać jej trzeba czymś buzię.
I ciągle woła "am"normalnie jest bez dna ta moja dziewczyna.Wczoraj jedliśmy obiad to ta mała najedzona siedziała i w restauracji darła się"am,am!!!"i ludzie patrzyli na nas jak na samo zło co to dziecku jeść dać nie chcą
Niby dobrze,że wszystko chętnie je,ale z drugiej strony to trzeba jej pilnować z tym żarciem
Cytat:
Napisane przez dusiaka
obiecałam wrzucić kilka fotek, takie sobie, lepszych nie mamy :-(
1 - torcik
2 - z mamą
3 - ulubiony prezent
4 - co by tu wybrać
5 - po 3 minutach zdecydowała 
|
Dusiaka naprawdę świetnie wyglądasz.Podobają mi się Twoje włosy.
Oleńka śliczna pannica rośnie
Madziwnia i fajnie rajty pasowały i Ty super wyglądałaś.Solenizantka oczywiśćie też.
Lind synuś 
Moje dziecko dzisiaj poleciało na płytki głową z takim hukiem,że aż echo po domu poszło tak strasznie płakała
I jeszcze załapała,że za kotem można do kuwety wejść dzisiaj ją złapałam jak chciała wejść
Biedny ten nasz kot-ta mała terrorystka nie dosyć,ze jej w jedzeniu miesza,w wodzie się myję to jeszcze toalety jej się kociej zachciało
---------- Dopisano o 09:21 ---------- Poprzedni post napisano o 09:19 ----------
Sara ja w sumie to nic nie potrzebuje z h&m.Tak przy okazji chciałam ten kombinezon i leginsiki,ale może sama trafie-a jak nie to nie
|
|