2011-04-04, 14:21
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: W 2008 TŻ-tów wybrały i swoją wrednością ich oczarowały Tżtówki 2008 część II :
Cytat:
Napisane przez @na
aa jakoś tak nijako jak dla mnie .
wczoraj sie spotkalismy , oddalam mu cala biżuterie mówiac : skoro sie nie spotykamy, to ja nie chce na to patrzec bo mi tylko przypomina. Nie spodziewal sie w ogole tego, juz widzialam zalamanie , no ale musialam nim jakoś wstrząsnąć żeby na oczy przejrzał
pozniej rozmawialismy jako tako , twierdzil ze nie wie czemu tak zrobil ze nie rozumie siebie , ze on jest taki - kiedy jest zle to sie od tego odsuwa zeby nie myslec, no i nie mysli ze mnie tym rani i tego typu rzeczy . Powiedział ze nie chce juz tak robic, ze chce sie postarac i bedzie sie starał , ale nie obiecuje mi ze taka sytuacja nie bedzie miala miejsca, wiec mu odpowiedziałam że w takim razie ja mu też nic nie obiecuje. Takze co bedzie to bedzie
Idę nadrobić to co pisałyście 
|
Mam nadzieję, że się wam jakoś wszystko wyprostuje. 
Cytat:
Napisane przez Aniaa_89
@na 
mam nadzieję,że jakoś się dogadacie i będzie dobrze
ja z moim TŻtem też miałam średni weekend, pokłóciliśmy się itd i w ogóle jakoś tak dziwnie między nami teraz.. ale zaraz jadę do niego, to jak się spotkamy, pogadamy itd to pewnie będzie lepiej
kurcze od rana była taka fajna pogoda, a teraz coś chmurzyć się zaczyna.. mam nadzieję że się nie rozpada 
|
U mnie brzydka pogoda od rana. 
Tż był u mnie chwilkę, bo musiał mi coś przywieźć to się chociaż zobaczyliśmy pół godzinki. 
---------- Dopisano o 14:21 ---------- Poprzedni post napisano o 14:20 ----------
Cytat:
Napisane przez hoe
@na  oby było lepiej
u mnie leje jak cholera 
jak będzie ładna pogoda to w week jedziemy z Tżtem i moją chrześniaczką do ZOO 
|
dawno nie byłam w zoo
2021  :82
2022  :26
|
|
|