Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - A my tu dalej o ślubach gadamy, na przyszły rok z utęsknieniem czekamy -PM 2012, czIV
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-04-04, 14:11   #402
__Paulinka__
Zakorzenienie

Dot.: A my tu dalej o ślubach gadamy, na przyszły rok z utęsknieniem czekamy -PM 2012

Cytat:
Napisane przez Seagirl Pokaż wiadomość
Dziękuję moze TŻ mnie wymasuje;-)
Tylko pokaz mu dokładnie gdzie ma Cie masowac, bo w innym razie to nie wiedomo :P Jak kiedys pracowalam w Ośrodku zdrowia, to pracowal tam tez Masazysta, rehabilitant, ktory tak wymasowal Naza szefową, ze zaszla w ciąże hehe:P

Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość
no wiesz mój biust podchodził już pod D a teraz jest C więc jest lżejszy... ale zobaczę jednak wolała bym bez ramiączek jak już to na szyję ale tego też wolała bym uniknąć.
ee to nie az taki duzy ten Twoj biust Ja mam C, a chcialabym D, wtedy bylby akurat a mialam kolezanke co miala chyba G, bo miala wiekszy biust od glowy , i Ona miala z nim problem

Ten filmik co tutaj tak namietnie komentujecie tez z ciekawosci zobaczylam:P ten koleś to jakis niewypał chyba:P a filmik taki bez wyrazu, bezpłciowy, zamiast z jajem go zrobic, jak juz sie wpadlo na taki pomysl (bo sam pomysl jest jak dla mnie bardzo fajny, a wykonanie slabe
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora