2011-04-04, 15:31
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Osiem części już za nami w tej będziemy mamusiami! Mamy majowo-czerwcowe 2011!
Stary wątek już nadrobiłam, teraz jestem na 2 stronie nowego 
Cytat:
Napisane przez ddaaiissyy
Moniqac, łoo to nie wiedziałam, ze taka bieda w FH z łozeczkami  Nigdy nie właziłam do sklepów dzieciecych w FH, bo nie miałam potrzeby.
a do Rudy Slaskiej masz daleko? Bo tam tez salon.
Znalazłam jeszcze na Wielickiej w Krk, ale pojecia nie mam czy mają tam łóżeczka.. Zadzwonie do nich jutro 
Co do kocyków na pewno kupię dwa, jeden z Drewexu pewnie a drugi ten z Mothercare bo bardzo dziewczyny sobie chwaliły (nie wiem z czego on jest?)
|
W Rudzie Śląskiej w tym salonie Kolorino jest całe mnóstwo łóżeczek. Jest też zaaranżowanych kilka takich pokoików dla niemowląt. Ogólnie sklep jest ogromny, a co za tym idzie, wybór duży. Ja mam do tego sklepu 15 minut spacerkiem, także jakby co, to mogę na miejscu sprawdzić, czy mają to, co was interesuje. Chociaż w tym tygodniu jak wszystko pójdzie zgodnie z planem i ani tacie, ani mężowi nie wypadnie nic nagłego w pracy, to będą odświeżać mieszkanie, a ja będę w Zabrzu u mamuśki, żeby farb nie wdychać, ale wtedy najwyżej męża wyśle do Kolorino.
A odnośnie prezentów za urodzenie dzidziusia, to u nas też jest taki zwyczaj ... na ogół daje się coś z biżuterii. Ja miałam dostać bransoletkę z białego złota z pamiątkowym grawerem, ale przy naszej obecnej sytuacji finansowej może się skończyć na srebrnej. Chociaż wiem, że nawet jak zupełnie nie będziemy mieli kasy, to mąż i tak coś wykombinuje i nie zostawi mnie z niczym.
Przez ostatnie dni miałam problemy ze spaniem, a dzisiaj udało mi się spać do 10-ej bez przerwy. Wieczorem jak już leżeliśmy w łóżeczku mąż czytał Antosiowi bajkę i głaskał mnie po głowie. Tak się uspokoiłam, że nawet nie wiem, jak się bajka skończyła, bo zasnęłam Mąż stwierdził, że teraz codziennie będzie nam czytał 
Trzymam kciuki za mimbi i córeczkę.
Agnieszka_pe mam nadzieję, że z synkiem już lepiej.
Lecę nadrabiać dalej.
|